Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-07-15 08:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Prosto davai družiķ v gubi davai družiķ
Nupatās fredis bēbē brokastīs stāstīja atgadījumi iz Freddī Merkurī dzīves un es uzreizās stāvus un, dipdipdip, griezt skaļāk, lai nepalaiž ne vārda garām, nujūnov, nav nekā jaukāka pasaulē, par atgadījumiem iz dzīves, sevišķi nelaiķu, notā arī vajadzētu sastāvēt biogrāfijām, nevis tiem perdo sausiem datiem un šķebīgi familiārām uzrunām vārdā, koe, gultā vienā gulējuši visi esat, nea, nu daži jau esat, bet tomēr. Nuvārdsakot, un tas fredis, tas, kas freidenfelds, sāk stāstīt un saka, nu, un tam fredī merkurī, bija tāds, laikam jāpastāsta, neviens jau neatceras, grupas kvīn, tātat, solists (šajā vietā es tākā tas trennužkās no naša raša, nu, kas ar teļļuku runā, kliedzu- kodirs?!!), tātad, tam fredī merkurī dikti patika kinomotogrāfs un vecas filmas, melbaltas viņam patika (bļa, kurš šaubījās), nuja unta kaukādā minhenē ta viņš aizgājis uz ķini, atur taisni demostrē Bezgalīgo stāstu, kas, saprotams, neticis tur subtitrēts un nekādi citkādi ārvalstniekiem saprotams darīts, un vispār saucies "Die unendliche Geschichte", gešihte, gešihte, vārdsakot, untanu tas Merkūrijs tur desmit minūtes pasēdējis, pastījies kā balts suns pa gaisu lido, neko nesapratis tai valodā un pātarus angļu mēlē skaitīdams, ganjau arī rokas vicinādams, pametis kīno telpas. Itkā jau štrunts, bet tas vispār atgādina, ja, ka man viņš, tas Merkurī kā tāds ir tāds ļoti intims draugs, aijmīn, laikotur kāds teiktu par šķībiem zobiem, manliekas, tā ir vissmukākā mute cilvēces vēsturē, vispār, -pabučoties un mirt, jejbogu. Nu, un vaigukauli, saprotams, arī, ko ar tiem, ta nezinu. Un, kas man vēl atgādina, ka reiz,ļoti sen, bet svaigi prātā saglabāti, redzēju viņu sapnī, bettojau laikam miljonsreižu esmu stāstījusi,betē es vēlreiz pati sev pastāstīšu, šitā tak mana dienene, nulūk, un tai sapnī bij tā, ka es kaukādīgi biju nevairāk nemazāk bet aizkulisēs, unē, šis laikam tikko svaigi nodziedājies, ar visu savu karaļmantiju, spudūkts, un klāt, unē esjau nesāku spiegt, saprotams, un kauko raut no sevis nost, betkaukā tur tā sanāca, ka mēs bišku padejojām prižimalkinā (bez kaukāda intima, ja), un tā mantija bij dikti samtīga pēc taustes,nu uz pleciem vismaz, nekur citur nečamdīju, ja, unē virs mums griezās diskobumba, nutālampa ja, un uz atvadām viņš mani nobučoja uz pieres. Prikiņ, prikiņ?! Pāršpļauj šito!
Bettā, visā visumā, turiet īkšķus un visu, kas turams par mani šodienā, ja paveiksies, man viss izdosies, rītvakarā jau būtu jābūt vieglāk. Tagat, spudūkts, dušoties un pekeļoties un krāšļoties un pēc desām, maķviņu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2011-07-15 09:00 (saite)
Un, kas man, savukārt, atgānina vēl, ka esmu pamanījusi tādu sakritību, nuka, atgadās kaukādi sūdīgie brīži, ja, un sagadījies, ka rādijõ ieslēgts, ja, ta nav ilgi jāgaida, kad merkūrijs visā krāšņumā sāk dziedāt, un, aijmīnit, tāir un nestrīdieties ar mani

(Atbildēt uz šo)


[info]gorgona
2011-07-15 09:01 (saite)
nez, hiv no bučošanās nedabūt, tev nesanāktu pabučoties un mirt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-07-15 09:03 (saite)
nejau tā, to es zinu, ka nevar, aijmīn, no lietām, ko paprasīt kādam uz elli vedošam gariņam, nutur, kotu, fjokla, gribētu pēdīgo izdarīt, visu izpildīšu, nulūk, es teiktu, iedo man pabučoties ar merkūriju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2011-07-15 09:04 (saite)
nu, jā, katram savs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-07-15 09:05 (saite)
akotu prasītu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2011-07-15 09:05 (saite)
uzrakstīju un secināju, ka man nekā tāda nava. es garlaicīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-07-15 09:06 (saite)
atupadomā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2011-07-15 09:06 (saite)
a es jau padomāju. neko negribu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-07-15 09:07 (saite)
tākā mirttante - Dur!:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-07-15 09:07 (saite)
aijmīn, tātu teiktu gariņam- VED!:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2011-07-15 10:14 (saite)
ar boviju gribu bučoties! akdies, tieši nesen redzēju kaukādu intrevjū ar viņu. tiks skaists! aaaakdies! tiesa, zobi vairs nav sešās rindās. laikam protēzes salicis. bet nu pofig. vienalga mīlu arī ar taisniem zobiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2011-07-15 09:11 (saite)
laigan, ja tā padomā, pastāvētu arī tāds moments, kadē, viņš tā īsti negribētu, betpohui, tā tak mana pēdīgā vēlēšanā, lai pacieš

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2011-07-15 10:02 (saite)
Kādreiz es būtu gribējusi par visu vairāk pasaulē, lai mani Deivids no Depeš Moud nobučo, vai Mārtins Lī Gors dīvainā kārtā, lai arī viņš nav smuks, un tie zobi arī, tad es gribēju mīlēties ar Kobeinu, vēlāk kaut vai uzdejot ar Niku Keivu nu Pjotru Naliču, bet tagad es pat nezinu... Kam man tas? Neko es vairs negribu, neko man nevajaga...(šņuk)
Nu, varbūt es arī gribētu kaut ko, varbūt vienkārši, lai mani nobučo. Labāk vīrietis. Un ar parastiem zobiem, ne sešās rindās, ja var.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]up
2011-07-15 10:29 (saite)
Tu pilnīgi kā tā dāma no Up in the air... ka var būt arī bez matiem un tā, galnais, lai labs cilvēks un smaids ciešams

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_re_
2011-07-15 11:37 (saite)
lai es arī skaic, ka zinu, kas ir fredijs (kurš ta to nezina, nu varbūt tie jaunieši), bet nebiju uz viņu skatījusies kopš bērnības, kad videnē kādu attaisnojošu vai mazliet mazāk attaisnojošo iemeslu dēļ nebiju skolā un skatījos tos viva un kanālus. (ā, nu es taču vēl sīkajiem trešklasniekiem palīdzēju popielā un iestudēju viņiem barselonaaaa un fredijs bija čigānpuika un marijai bija vecāsmammas brokāta blaizeris un mammas mellā parūka galvā, un viņi dabūja pirmo vietu, lūk!) bet es te mazliet atvirzījos no tā, ka tik pavisma nesen te kāds bija ielicis linku ar stadionkoncerta ierakstu, kur viņš baltās biksēs un baltā tajā apspīlētajā bezroču krekliņā. ooooh, nu dievs, nu! kāda viņam tā harizma, bože bože. es biju piemirsusi pa gadiem vai nebiju kā bērns pamanījis. nē, nu tā ka bučot nē, man citi tipi patiktos, bet nu tur bija tvēriens, jā.
ā un no tāda sapņa, kā aprakstīji, tur jau pēc tam nedēļu puspēdu virs zemes var staigāt, ku patīkami tirpinoši tādu redzēt ar savu potenciālā pēdējā skūpsta sniedzēju.

(Atbildēt uz šo)


[info]negaisiic
2011-07-15 15:08 (saite)
:D
šito es arī šorīt uzmanīgi paklausījos, kamēr bluzōnu ciet pogāju :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?