24 Jūlijs 2007 @ 16:54
 
Izsludinu konkursu par labāko kabaču pagatavošanas recepti. Tikai, davai, bez gastronomiskām izvirtībām!
 
 
( Post a new comment )
[info]tante on 24. Jūlijs 2007 - 16:56
sagriez ripas, apsaali, apvaarti miltos un cep nost..;)pp
(Atbildēt) (Link)
[info]lavendera on 24. Jūlijs 2007 - 16:57
Sagriezt, apsālīt un izmest miskastē.


Nu, kabaču pankūkas vēl var ar lielu piespiešanos ieēst...
un mazus marinētus kabacīšus (bet patisoni ir labāki)
(Atbildēt) (Link)
[info]auksts_entelekt on 24. Jūlijs 2007 - 16:59
es labāk apviļāju manna (+olā), tad kraukšķīgāka miziņa.
Var ar izdobt vidutiņu un salikt iekšā visu, kas garšo (sēnes, krejumu, sīplus un t.t.) un cepeškrāsnī iekšā.
(Atbildēt) (Link)
[info]krii on 24. Jūlijs 2007 - 16:59
Nevajag pat nekādus miltus - es vismaz cepu bez miltiem.
Uzlej uz pannas eļļu, kamēr panna silst, sagriež ripās kabaci, samet ripas uz pannas, uzkaisa bišķi sāli. Pēc brītiņa apgriež ripas otrādi. Noņem no pannas, liek nākamo kārtu.
Ēd ar krējumu vai dajebkādu mērcīti. Vai vienkārši tāpat.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]zintish on 25. Jūlijs 2007 - 01:12
vovo tieshi taa pat. tik veel piparus ar. un var pat bez meerces. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]kuminjsh on 24. Jūlijs 2007 - 16:59
Apcep šķēlītes uz pannas un liek kārtām traukā, pārlejot ar:
- tkemali;
vai
- krējums (vai krējums+majonēze vai tikai majonēze) + ķiploki (spiesti) + pipari (drupināti vai malti)
Var ēst gan siltus gan aukstus.
(Atbildēt) (Link)
[info]krii on 24. Jūlijs 2007 - 17:02
Var, protams, salikt virsū kabacim gandrīz visu, kas ledusskapī aizķēries - sieru, malto gaļu, tomātus utml., un tad cept.
Jā, ar malto gaļu, tomātiem un ķiplokiem var arī katliņā pasautēt - ļoti garšīgi sanāk.
Bet mana pirmā recepte ir visvienkāršākā!
(Atbildēt) (Link)
[info]str on 24. Jūlijs 2007 - 17:02
salieku uz pannas, pa virsu tomātu un sieru un cepešplītī.
pēc vēlmes tomātus var samainīt uz žāvētu gaļiņu, vai desu
(Atbildēt) (Link)
[info]rigoleta on 24. Jūlijs 2007 - 17:06
Bet labākais ir tas, ka Tev tagad visas šīs receptes būs jāizmēģina, lai noteiktu labāko. Kad kādu mēnesi būsi ēdis kabačus vien, pēc tam pusgadu vairs i redzēt negribēsi :D
(Atbildēt) (Link)
[info]rasbainieks on 24. Jūlijs 2007 - 17:21
uz pannas apsautē malto gaļu, piegriež kabaci šķēlītēs (un tālāk aiziet variācijas - tomāti, paprika, korejas burkāni (mans pēdējā laikā iecienītākais akcents), sēnes, da viss vells)
(Atbildēt) (Link)
[info]ttp on 24. Jūlijs 2007 - 17:52
sagriež kabaci mazos gabaliņos, sagriež ķiplokus un liek sautējamā podā vai nu cepešplītī vai uz riņķiem.
lai bišk burbuļotu var pieliet ūdeni vai buljonu.
pievieno sagrieztus tomātus
pievieno sagrieztu papriku, sīpollokus ar mazajiem sīpliem galā
sāls pēc patikas, vēl bišk svaigs baziliks, ļauj burbuļot un voila'
(Atbildēt) (Link)
[info]chaika on 24. Jūlijs 2007 - 22:05
Sagriez, sacep kopā ar papriku, sīpoliem, rīvētiem burkāniem. Klāt pievāri rīsus un visu kopā samaisītu ēd nost. Tb uzimprovizē iekš plova.
(Atbildēt) (Link)
[info]zajax on 24. Jūlijs 2007 - 22:37
sagriez shkjeelees /ne paaraak plaanaas/ - saals + pipari - apcep elljaa...
kaarto karstus bljodaa - pa virsu svaigi izspiests kjiploks, majoneeze, riiveets siers - bljodai vaaku virsuu un cep naakamo kaartu ;)
un atkal visu no gala - kameer bljoda pilna :)
-
Kaloriju bumba afigennaa, bet gaaards...
-
veel var grileet - pildiitu ar malto galju, riisiem, sieru utt utjp. - peec garshgas un lustes :) - paargriezh gareniski - izgrebj... izgrebto pasautee un samaisa ar agstaakmineeto peec garshas un lustes... sapilda abaas kabacha pusees - taas smuki saspiezh kopaa izveidojot veselu kabaci - pa riktiigam saviista follijaa un met uz grila :) /cepeshkraasnii ar der :)/
mjamm
(Atbildēt) (Link)