24 Jūlijs 2007 @ 16:54
 
Izsludinu konkursu par labāko kabaču pagatavošanas recepti. Tikai, davai, bez gastronomiskām izvirtībām!
 
 
( Post a new comment )
[info]krii on 24. Jūlijs 2007 - 16:59
Nevajag pat nekādus miltus - es vismaz cepu bez miltiem.
Uzlej uz pannas eļļu, kamēr panna silst, sagriež ripās kabaci, samet ripas uz pannas, uzkaisa bišķi sāli. Pēc brītiņa apgriež ripas otrādi. Noņem no pannas, liek nākamo kārtu.
Ēd ar krējumu vai dajebkādu mērcīti. Vai vienkārši tāpat.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]zintish on 25. Jūlijs 2007 - 01:12
vovo tieshi taa pat. tik veel piparus ar. un var pat bez meerces. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)