Jogurtu ielej sietā, kurā ieklāts papīra dvielis, atstāj uz ~2h, lai uzsūcas liekais ūdens. Jogurtu pārvieto bļodā, pievieno smalki sarīvētu gurķi (pirms tam nomizo, pēc sarīvēšanas atbrīvo no liekā šķidruma), sasmalcinātas ķiplokdaiviņas, dilles, eļļu, sāli, rūpīgi samaisa. Apklāj un atstāj vēsā vietā.
(no subject)
from: lidzhons
date: May. 24th, 2011 - 09:52 pm
Link
500g jogurta
1 gurķis
3-4 ķiplokdaiviņas
1/4 tējkarote sāls
3-4 tējkarotes olīveļļas
3 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu
Jogurtu ielej sietā, kurā ieklāts papīra dvielis, atstāj uz ~2h, lai uzsūcas liekais ūdens. Jogurtu pārvieto bļodā, pievieno smalki sarīvētu gurķi (pirms tam nomizo, pēc sarīvēšanas atbrīvo no liekā šķidruma), sasmalcinātas ķiplokdaiviņas, dilles, eļļu, sāli, rūpīgi samaisa. Apklāj un atstāj vēsā vietā.
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: May. 24th, 2011 - 11:02 pm
Link
Reply | Parent