(no subject)

May. 24th, 2011 | 09:52 pm
From:: lidzhons

Tzatziki

500g jogurta
1 gurķis
3-4 ķiplokdaiviņas
1/4 tējkarote sāls
3-4 tējkarotes olīveļļas
3 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu

Jogurtu ielej sietā, kurā ieklāts papīra dvielis, atstāj uz ~2h, lai uzsūcas liekais ūdens. Jogurtu pārvieto bļodā, pievieno smalki sarīvētu gurķi (pirms tam nomizo, pēc sarīvēšanas atbrīvo no liekā šķidruma), sasmalcinātas ķiplokdaiviņas, dilles, eļļu, sāli, rūpīgi samaisa. Apklāj un atstāj vēsā vietā.

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.