biezpiena cepumi, ne gluži smilšu.
« previous entry | next entry »
Jan. 8th, 2013 | 10:09 pm
Parotaļājos ar ēdamlietām. Rezultāts ir ok, tādi forši pie alus uzkošami cepumiņi, bet ne tas, ko es gribēju, būs jāparotaļājas tālāk vēlkādreiz.
250 gr miltu
200 gr sviesta (istabas temp.)
1 tējk ar kaudzi sāls
1/2 tējk krievijas sinepes
1/4 tējk melni pipari
1/2 tējk karijs
1/4 tējk kurkuma
1/2 tējk kajenas pipari
1 tējk brūna cukura
~30 gr smalki rīvēta kreivijas siera
200 gr biezpiena
-
Samīca miltus ar garšvielām un sviestu, iemīca sieru un biezpienu.
Sarullē desā, ietin plēvē-> 1/2 h ledusskapī, sagriež pāris mm biezos cepumiņos, cep 200 grādos apm 20 min (līdz redz, ka vairāk cept nevajag).
Pirms cepšanas var noziest ar kultu olu, pārkaisīt ar sāli un ķimenēm vai kādu timiānu.
--
Secinājumi:
Varētu kādu kaltētu zaļumu iejaukt mīklā.
Citreiz jāliek vairāk miltu un vairāk biezpiena, = par treknu.
Un nepavisam nereprezentē sevi kā smilšu cepumi.
(no subject)
from: str
date: Jan. 8th, 2013 - 10:17 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: str
date: Jan. 8th, 2013 - 10:18 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jan. 8th, 2013 - 10:30 pm
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: kants
date: Jan. 8th, 2013 - 10:35 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jan. 8th, 2013 - 11:48 pm
Link
savādāk noteikti siera būtu bijis vairāk
bez olas ir ok, tā pat labi turas kopā
Reply | Parent
siera cepumi
from: zin
date: Jan. 9th, 2013 - 12:42 pm
Link
Piebilde - tas britu chedars, kas nopeerkams Stokmanii, ir ljoti piemeerots shai receptei
Reply
(no subject)
from: zin
date: Feb. 3rd, 2013 - 11:08 am
Link
Reply