Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 15th, 2020|08:04 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ziniet, kas ir absolūti fantastiski? Ka sabiedrība nevēlas pieļaut domu, ka valdībās, organizācijās utt varētu būt eksperti, kuri tīri cilvēcīgi arī mēdz kļūdīties.
Ja ir bijusi kkāda informācija, tad ziņas par tās kļūdainumu tiek uztvertas kā ideja, ka kļūdains ir pinīgi viss.
A man šķiet, ka kļūdīties ir cilvēcīgi, pieejamā informācija visu laiku mainās. Idejas, kuras zinātnē valdīja pirms 10 gadiem ir mainījušās. Pēc 10 gadiem mums atkal būs citas zināšanas, kuras liks pārvērtēt iepriekš atklāto.

Šobrīd valdības un organizācijas mēģina atrast labākos risinājumus (nespēju noticēt apzinātai ļaunprātībai, sit man nost, nespēju), a daļa tautas brēc- ēēē, kāpēc jūs nezinat visu par nezināmo?!!!1 Tā daļa, kurta brēc - es tak teicu, es zināju, vispār nav apspriešanas vērta. Nožēlojamas entitātes.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:May 15th, 2020 - 08:28 am
(Link)
+++
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:May 15th, 2020 - 08:47 am
(Link)
Es pat ietu tik tālu lai teiktu, ka drīzāk pretēji, ja ne kāds baiss izņēmums, valdībai tīri pragmatiski skatoties ir izdevīgi ka IR ko valdīt. Protams, ja nepietrūkst resursu būt pašiem.
Mani atkal drusku izbrīna žēlošanās par info trūkumu ārpus ofic.kanāliem par tuvāko reģionu. Nu jau pat angliski ir arī par ellē ratā, turklāt var paskatīties arī vecākas ziņas un tur ir arī lauka pētījums, ja to tā ciniski var nosaukt, i par to kā ir ja nav ierobežotas brīvības, i par to, kā ir ja maskas nav prasība, i par to kā ir ja ir 5 ventilatori uz valsti
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 15th, 2020 - 08:59 am
(Link)
Protams, neviens nav atcēlis to, ka visi draudzīgi parūpējas pa priekšu par sevi un tad domā tālāk. Korupcija ir sastopam visur gan valsts, gan privātajā sektorā. Bet apzinātāi ļaunprātībai neticu, tipa viss ir "just business".

Par otro daļu viss vienkārši. "Visi melo. Viss, ko tu man centies iegalvot par tiem lauka pētījumiem ir meli." Nejautā man kā tas attiecīgo personu galvās strādā, jo man nav ne jausmas. XD
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:May 15th, 2020 - 09:59 am
(Link)
Jā, šis tiešām parāda, ka valdības šobrīd ir apskurbušas no varas. Ekspertu veikta izvērtēšana vai informēšana ir tikai tā starp citu – ja atbilst varas noteiktajai programmai.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:May 15th, 2020 - 08:48 am
(Link)
..es arī neticēju apzinātai ļaunprātībai, kamēr man nesāka atstāstīt cilvēki, kas paši saskārušies, nu kaut vai par iepirkumiem valsts iestādēm, kad atsaka izdevīgākus piedāvājumus, vai ka aptiekas pirmās piedāvā dārgākās zăles u.c u.c.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:May 15th, 2020 - 10:02 am
(Link)
Par zālēm Latvijā ir ļoti skumjš stāsts, bet tā pamatā ir sistēmas vaina. Individuāli farmaceiti strādā kā vergi, lai nopelnītu no pārdotā komisijām. Loģiski, ka viņi būs ieinteresēti tev pārdot kaut ko dārgāku.

UK sistēma ir pretēja, tur sistēma ir tāda, ka farmaceitam ir izdevīgāk tev iedot vislētākās zāles.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:May 15th, 2020 - 12:28 pm
(Link)
malači uk.:)

lasu šobrīd vienu Sineļņikova grāmatu, kur idejas par valsts vai jebkuras kopienas pārvaldi, kas organizēta tādā veidā, ka vada viedākie, godīgākie, kurus īpašā veidā izvēlas.tik sakarīgi, ka raudāt gribas lasot, ja salīdzina ar LV.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:May 15th, 2020 - 12:30 pm
(Link)
un mērķi galvenie ir pieņemt tādus lēmumus, lai attiecīgai kopienai labāk dzīvojas, domājot par visu cilvēku labklājību
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:May 15th, 2020 - 08:49 am
(Link)
Sabiedrība nevēlas pieļaut domu, ka valdībās, organizācijās utt varētu būt eksperti, kuri tīri cilvēcīgi arī mēdz kļūdīties.

FTFY
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 15th, 2020 - 08:54 am
(Link)
paldies XDXDXD
From:[info]fedrs
Date:May 15th, 2020 - 04:08 pm
(Link)
Pat nepieļauju domu, ka viņi varētu nekļūdīties.
[User Picture]
From:[info]bacillus
Date:May 16th, 2020 - 09:46 pm
(Link)
par kļūdīšanos - zelta vārdi.
Ja mēs baidamies kļūdieties, mēs aizveram vārtus savai evolūcijai!