Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 15th, 2020|08:04 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:May 15th, 2020 - 08:47 am
(Link)
Es pat ietu tik tālu lai teiktu, ka drīzāk pretēji, ja ne kāds baiss izņēmums, valdībai tīri pragmatiski skatoties ir izdevīgi ka IR ko valdīt. Protams, ja nepietrūkst resursu būt pašiem.
Mani atkal drusku izbrīna žēlošanās par info trūkumu ārpus ofic.kanāliem par tuvāko reģionu. Nu jau pat angliski ir arī par ellē ratā, turklāt var paskatīties arī vecākas ziņas un tur ir arī lauka pētījums, ja to tā ciniski var nosaukt, i par to kā ir ja nav ierobežotas brīvības, i par to, kā ir ja maskas nav prasība, i par to kā ir ja ir 5 ventilatori uz valsti
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 15th, 2020 - 08:59 am
(Link)
Protams, neviens nav atcēlis to, ka visi draudzīgi parūpējas pa priekšu par sevi un tad domā tālāk. Korupcija ir sastopam visur gan valsts, gan privātajā sektorā. Bet apzinātāi ļaunprātībai neticu, tipa viss ir "just business".

Par otro daļu viss vienkārši. "Visi melo. Viss, ko tu man centies iegalvot par tiem lauka pētījumiem ir meli." Nejautā man kā tas attiecīgo personu galvās strādā, jo man nav ne jausmas. XD
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:May 15th, 2020 - 09:59 am
(Link)
Jā, šis tiešām parāda, ka valdības šobrīd ir apskurbušas no varas. Ekspertu veikta izvērtēšana vai informēšana ir tikai tā starp citu – ja atbilst varas noteiktajai programmai.