Lācītis numur divi - Da pīpl [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Da pīpl [Jan. 3rd, 2006|12:55 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Papildināšu]
[music |Alexander Veljanov: Because of You]

Itkā jau jūzeris Rakūns taisnību raksta. Probza tikai vienā aspektā — šitentie apšņurkušie, inteliģences neizvagotie ļoļiki, kā tas izskatās mums, grāmatās visādus burtus salasījušamies ofisu murkšķiem — viņi ir nepieciešami. Viņiem ir jāēd. Viņiem ir jāiedzer. Viņiem vienkārši nav tik ļoti nospīdējis, kā tādam Rakūnam; ne ta pašiem galviņas ietilpība pazemināta, ne ta vecāki, kurus neizvēlas. Bet ir, ir, dārgais draugs, mums nepieciešami arī gaļas izcirtēji, santehniķi un ogļrači. Citādi, Rakūn, ne tev jēra gaļas strēmelītes ar papriku, nedz arī kartupeļi, ibo kādam arī tā dura no smiltīm jāizkašņā. Tā ka velti.

Aber tā otra kategorija — tas atsevišķa stāsta vērts. Jo no tiesas, lai nu kādreiz parādās vardarbīgas tieksmes, tad tas ir tieši attiecībā uz tādiem murmuļiem, kam vecāki ij dzīvoklīti nopirkuši, ij studiju laikā savu naudiņu piepogājuši, lai bērniņš netraucēti zinības spētu apgūt. Kas, protams, ir OK un pareizi, BET — tie šmurguļi pēc tam staigā pa pasauli vēdeklī sakārtotiem pirkstiem un jūtas krutāki, ibo viņiem IR, bet tev vei, plebejam, NAV! Tu, savukārt, plebejs, esi pilngadīgs kļūdams sācis savu dzīvi, pie kam no vecākiem saņēmis svētību ij 2 krūzītes, un tas arī viss no materiālām vērtībām. Tu esi mācījies un strādājis, jau no sākumiem īrējis savu dzīvokli, katrs Tēkrekliņš un katra Tējaskrūzīte ir naktsmaiņu darba rezultāts, ibo pa dienu esi akadēmijas solus deldējis. Un tad parādās itentāds perdelis, viss no sevis krasivij takoj, un sāk tev stāstīt par saviem sasniegumiem. No kuriem "savi sasniegumi", lieki minēt, ir investēšana solārijā un manikīrā, ibo sencīši par mitekli ir samaksājuši, grūtā brīdī bērniņu pabalstīs ar lieku tūkstoti. Un lepni nozibinās ar savu VW Bora, aizmirstot piemirst, ka tas ir biroja vāģis. Tā biroja, kurā baķka iekārtoja kā jaunu gurķi, kuru piecieta kā zobusāpes, kamēr iemācījās ar kopētāju apieties.

Vooščem es te par ko; ir cilvēki, kuri nevar. Tādu vai citādu iemeslu dēļ. Pie kam viņi ir ideāli atslēdznieki, santehniķi, sētnieki, da whatever. Un šiem cilvēkiem ir jābūt un nevajag griezt zobus par to, ka viņi ir "iemaldījušies tavā rajonā". Arī viņiem mēdz būt svētki. Tie patiesi iemaldījušies ir tā otrā kategorija; tie visgudrīši, kas ij pirksta nav pakustinājuši, lai tiktu pie tām "pašsaprotamajām lietām", par kurām tavi pirmās kategorijas tautieši vai nu sapņo, vai atļaujas tikai uz svētkiem.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:January 3rd, 2006 - 02:03 am
(Link)
Da faktiski jau pat jautājums nav tajā, vai "viņi" "mums" ir nepieciešami, tas tāpat ir skaidrs. Jautājums ir par to, vai "mēs" "viņiem" esam nepieciešami. Jā, noderīgi - nu, tipa izdomājam viņiem jaunus vai ērtākus laika nosišanas veidus. Bet bez mums - lielākās daļas - viņi gluži labi varētu arī iztikt.
From:[info]biezpientaure
Date:January 3rd, 2006 - 06:58 am
(Link)
Nesen iedomājos, ka lielumlielā daļa sabiedrības, tai skaitā visa veida tirgotāji, nīp darboņi un cita šušera arī ir darba skudras. Liela daļa labi situētas, viena daļa ļoti labi situētas, bet tās ir darba skudras. Jo - visu mūžu jakustina ķepiņas, kā zoodārzā kur skudras nes lapu gabaliņus no kastes viena gala uz otru. Un nevar apstāties kā džeks feikajas naikās ielas vidū, lai ierautu klunkšķi no plastmasenes, nevar atļauties pofigā pazust uz mēnesi, jo kas gan bez viņiem, dārgajiem, notiksies. Nu, es nerunāju par to ka daļa darba skudru var uz mēnesi vai pusgadu doties apceļot pasauli - šamajam darba skudrām ir jānodrošina tas, lai deklasētajam elementam jebkurā brīdī veikalā būtu pieejama pudelīte, lai deklasētais elements nakts vidū varētu dzērumā baurot uz māklerīti, kurš ir atspēries pie viņa pa lēto nogrābt vecvectēva zemi, lai deklasētais elements uz poham sēžot pie jaščika varētu atraugādamies sūtīt esemesus ar kautkāda kretīniska konkursa atbildēm. Darba skudrām, skrienot ar lapu gabaliņiem ķepās, ir grūti pamanīt, ka viņas jož pa cilpu un tas visbiežāk ir viss, kas notiek viņu dzīvēs.
[User Picture]
From:[info]x_f
Date:January 3rd, 2006 - 08:51 am
(Link)
Lieliski.
[User Picture]
From:[info]kugis
Date:January 3rd, 2006 - 09:18 am
(Link)
+1 зач0т!
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:January 3rd, 2006 - 09:38 am
(Link)
Zelta vārdi, ko tur teikt.
From:(Anonymous)
Date:January 3rd, 2006 - 10:20 am
(Link)
A Bora skaitās kruti? Nekād nebūtu iedomājies... Manuprāt krutie biroji jūzo OOOO A6 vai vismaz A4.

vasjox
From:[info]biezpientaure
Date:January 3rd, 2006 - 02:58 pm
(Link)
a4 tā pati bora, tikai f profilj. gs300, ek, vot tas ir jauks un smuks.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:January 3rd, 2006 - 10:22 am
(Link)
Es par to pēdīgo rindkopu: reizēm baisi uzsit asini, kad ofisa žurkas, no kuriem patiesībā apkartējiem nav vairāk labuma kā melns aiz naga, uzskata sevi par Dabas Kroni un Dieva Radīšanas Galamērķi salīdzinājumā ar Tiem Citiem...:(
[User Picture]
From:[info]bh
Date:January 3rd, 2006 - 10:47 am
(Link)
mda