mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2022-02-17 13:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sātans

Kas par servisu - direktore sāpīgi uzguļas virsū <3

"Bija sāpīgā vingrošana, kuras laikā bērniem ar taisnām kājām bijis jāapsēžas uz zemes. Tad direktore vai viņas vīrs ar visu spēku esot strauji uzgūlušies uz muguras, nodarot bērnam sāpes. Dēls stāstīja, ka viņam tā bijis pāris reižu, esot kliedzis no sāpēm un gandrīz noģībis. Viņam teikuši, ka tas ir labi, jo ar kliegšanu un sāpēm izdzenot no bērna sātanu."



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2022-02-17 14:41 (saite)
nē nu labi, bērnudārzi ir mežonīgi. tur cilvēki kož cits citam un fantazē, ka kož, un ir diezgan grūti izsērfot caur šīm patiesībām, jo principā tā ir slēgta telpa, kurā tu iemet sīko kā melnā akā un principā neko neuzzini par to, kā viņam iet, jo viņš nemāk pastāstīt. tā ir milzīga uzticēšanās, un vecāki parasti dod lielu benefit of a doubt personālam. tāpēc jau tas vien, ka kaut kas ir nācis gaismā, būtībā izlauzies no cietokšņa, visticamāk nozīmē, ka realitātē tur notiek vēl daudz kas vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2022-02-17 14:47 (saite)
+100 par to melno caurumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeltens
2022-02-17 14:53 (saite)
Arī, bet es tomēr atļaujos būt sašutusi un aizpriedumaina pret visādām organizācijām "Ģimene", kas šos aizstāv, un bērnudārza tētiem, kas stāsta, kā atbalsta, ka viņu bērnam ber uz mēles piparus par sliktu vārdu teikšanu. Es tam tētim pašam kaut ko labprāt kaut kur uzbērtu un vispār par to nekaunos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2022-02-17 15:05 (saite)
es neatbalstu vispār vārdu Ģimene ar lielo burtu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?