mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2020-04-20 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jau 14.00 un mācīšanās vēl nav beigusies. Dabas zinībās - jātaisa Ēnu teātris, mājturībā - 3D rotaļu laukums, ka sir baigi cool idejas, un, skaidrs, ka Eižens grib realizēt utopiskus projektus ar kāpelējamiem, šūpolēm, kas griežas, ir apgaismotas, un materiāliem, kas dabīgi, un kokiem, kas īsti, un šūpolēm, kas patiešām kustās. Un tam visam vajag materiālus, un tas nekādi neiesniedzas 40 min māčibu stundā, un tam visam - kociņu meklēšanai, krāsām, līmēm, skočiem, risinājumiem, kas tomēr turētos kopā, vajag mani.
un tūlīt jau sāksies mūzikas stundas tiešraide, bet kartona laukumiņa wc caurules izšķīda marmorēšanas krāsu ūdenī, un laukumiņš netaps par Naksnīgo jāņtārpiņu laukumu, jo mums to krāsu vairs nav. un puņķi un asaras un puņķi.
un vēl ir arī Simo, kurš visu rītu ēd tikai Selgas cepumus, jo es neemsu tikusi līdz ēdiena sagādei.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2020-04-21 12:40 (saite)
Tieši tā. Paldies, ka palīdzēji apkopot domas. Ja mūsu skola prasīs kādu fīdbeku, tad noteikti šo ierakstīšu. Materiālu čupa patiešām NAV stunda, un tas extra burden vecākiem, kuriem ir arī savs darbs un par šo pedagoģisko neviens algu nemaksā. Skola tomēr varētu pacensties vairāk izdarīt savu daļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2020-04-21 12:42 (saite)
Ja kāds mēģinātu apelēt pie "TĀ TAČU IR TAVA BĒRNA IZGLĪTĪBA", tad nē, šī ir valsts obligātā izglītība. Ja izglītība gulstas uz maniem pleciem, tad es arī sastādu programmu, kas šajā gad. neizpildās...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-04-21 12:45 (saite)
ne tikai sastādi programmu, bet arī neaizmirsti "nauda seko skolēnam" principu. tad vismaz būtu logīski, ja tu tiec kaut nedaudz atalgota par to visu (vismaz daļēji var atpelnīt zaudējumus, kas rodas no tā, ka nevar normāli pastrādāt).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2020-04-21 12:51 (saite)
Tieši tā, ja vecāks ir puse, kas īsteno vai palīdz īstenot valsts programmu, tad vecākam ir jāsaņem kaut kāda kompensācija, jo tās tomēr ir stundas, kurās viņš nevar darīt savu naudas darbu vai īstenot savu atpūtu pēc darba. Ja šādas kompensācijas nav, taču vecāks bērnu nedrīkst mācīt atbilstoši ģimenes programmai un prioritātēm un ir jādara strikti tas, ko uzdod trešās puses, tad sanāk nedaudz tā kā ņestikovočka, ne? Tad vismaz pašai skolai ir jāizdara maksimums, lai vecāka laiks šajā procesā netiktu tērēts un skola tiktu galā skolēns:skolotājs režīmā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?