mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-10-23 18:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ēdiens

ņoki un džiugas



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aleja
2017-10-23 21:50 (saite)
manuprāt vislabākie ņoki ir ar tomātu mērci (pavārītiem konservētajiem tomātiem gabaliņos), skābums tur lieliski piestāv. siers, protams, ir must.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blond
2017-10-23 22:08 (saite)
Man gan labāk ar sviestiņu, sieru, pesto. Vai svaigu rukolu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-10-23 22:36 (saite)
man neiekomentējās atbilde alejai, ka man vislabāk tīrajā ar drusku olīveļļas, neuzbāzīga siera un timiāna zariņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-10-23 23:03 (saite)
Jā, nu bet protams, olīveļļa, ko es tur muldu par sviestu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-10-23 23:10 (saite)
nē nu ar sviestu arī var būt garšīgi, bet citādāk. šis viss man atgādināja (un sakārdināja) vectēva vārītos kartupeļu ķiļkenus - tādus sāļiņus, ar ķimenēm iekš piena zupas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2017-10-24 15:51 (saite)
sviests+krējums ar drusku sāli!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?