mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-03-26 15:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
I have experienced unkindness of the sort only doled out to third-class citizens. I may be a lucky mother of a happy child, but I have glimpsed what lies beneath our civilised veneer

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2017/mar/25/the-everyday-trauma-of-childbirth-made-me-stop-at-one-child


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2017-03-26 16:02 (saite)
Jā, ļoti.

Es tikai esmu domājusi, ka varbūt ne visām sievietēm tā pieredze ir bijusi tāda. Varbūt citas, kuras vienmēr ir bijušas lielās, bērniem bagātās ģimenēs, kurām nav bijusi tik ilggadīga individuālisma un pašnoteikšanās vēsture, ko no kā atteikties, kurām nav bijušas creepy shit dzemdības ar near death experience, kurām no visām pusēm ir bijusi pieejama papmpering aprūpe, varbūt tām šī zaudējuma sajūta un robotiņa režīms pēc tam nav tik izteikts. Varbūt neiestājas vispār. Resp., man šī pieredze ir pazīstama, taču nekad nebiju domājusi, ka tā būtu visām universāla.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-26 16:48 (saite)
varbūt, bet tas nemazina to, ka daļa no mums vismaz kaut kādā mērā jūtas šādi. lai kā gribētos uzturēt to medaino laimīgās mātes feisu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2017-03-26 17:35 (saite)
bet varbūt tas ir īpašais kombo: bērnkopība + freelance tulkošana? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2017-03-26 17:42 (saite)
...un būšana frī(k)lāncerim vispār - īstenībā kaut kas tur pat varētu būt. tiem, kuri bērnkopībā ieiet no 9-18 tredmila, pirmos dažus mēnešus varētu būt high par to, ka nav parastā, apnikušā dienas ritma un kolēģu feisu/priekšniecības utt. varbūt tas kaut kā amortizē bērna atnākšanas radītās pārmaiņas.

šis gan, protams, nav pat educated guess un ir bīstami šādi vispārināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2017-03-26 21:03 (saite)
Vienkārši aizmirst, jo tas nesaskan ar ideālo prieksstatu par sevi. Un miega trūkums veicina aizmiršanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2017-03-26 17:45 (saite)
Jaa, bet, diemzheel, nav iespeejams katrai maatei pieshkjirt kalpu, psihologu, zhuuksni naudas. Sociaalaa sisteema ir taada, kaada vinja ir, turklaat ne jau tikai maates ir taas, kuraam vajag atbalstu - moraalu, finansiaalu. Paaraak liela konkurence uz to sociaalo atbalstu.

(Atbildēt uz šo)


[info]helvetica
2017-03-26 18:19 (saite)
O, ja, jo atrak salauzisi vai atsacisies no sava ego-jo vieglak notiks busana par mati. Man skiet, liela problema ir, ka musdienas nav alternativas tam atbalsta tiklam, kas bija traducionala vairakpaaudzu gimene zem viena jumta. Bernam augot gan tas viss pamazam mainas un ap 7-10 gadi mates persona un ego atgriezas,.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?