mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-09-15 20:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērnkopība

esmu pierakstījusies fb dažādās bērnkopības grupās. nu, tur visādi jautājumi par negulēšanu, biežu ēšanu, atstāšanu pieskatīt. kas mani izbrīna, ka uz katriem 10 komentāriem ir kāda mamma, kuras partneris "pamperu nekad nav mainījis". piem, viņa skrējusi atpakal no friziera ar krāsu matos, lai pamperu nomainītu. kā tas var būt?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2016-09-16 14:12 (saite)
IMHO spēcīgas dzimumlomu sadalījuma tradīcijas no abām ģimenes pusēm.

Mūsu ģimenē šādi jautājumi vispār nav apspriesti (ja arī ir bijušas kādas problēmas, tad pirmā sieva ir tās izravējusi :)) - vīrs prot visu, es varētu jebkurā brīdī iziet pa durvīm, nekādas instrukcijas neatstājot, un viņš tiktu galā (ja nu vienīgi paprasītu, ko iedot ēst - man parasti kaut kāda ēdienkartes plānošana ir notikusi, jo J jāievēro produktu ierobežojumi). Baidos, ka vēlāk varētu izveidoties situācija ar "default parent", ka vienam ir jāuzņemas visādas organizatoriskās lietas (bērnudārzs, draugi, pulciņi u.tml.), jo "tev labāk sanāk", bet man ir klusas aizdomas, ka to mierīgi varēšu noairēt vīram, jo viņam darbs ir tuvāk mājām un ar prognozējamāku beigu laiku :D

Ir viegli sačakarēt vīrieša vēlmi ar bērnu ņemties, ja sāk mikromenedžēt (ne tā pamperi uzliki! kas tās par drēbēm, ko uzvilki!), tur vienkārši ir jāiekož mēlē un jāļauj darīt, kā grib.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?