mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-09-15 20:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērnkopība

esmu pierakstījusies fb dažādās bērnkopības grupās. nu, tur visādi jautājumi par negulēšanu, biežu ēšanu, atstāšanu pieskatīt. kas mani izbrīna, ka uz katriem 10 komentāriem ir kāda mamma, kuras partneris "pamperu nekad nav mainījis". piem, viņa skrējusi atpakal no friziera ar krāsu matos, lai pamperu nomainītu. kā tas var būt?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kolts
2016-09-16 09:50 (saite)
tieshi tas, ko aizmirsu ieraxtiit ieprieksheejaa komentaaraa: ka tas viirietis tachu tiek apdaliits! kaada saikne var izveidoties ar beernu, ja visaas svariigajaas lietaas jaaskrien pie mammas? un kaa viirietis zinaas, ko dariit, ja neviens vinjam neljauj pat meegjinaat?
un slimniicas. jaa, mees arii paarliecinaajaamies, ka teetis ar beernu ir baltais zvirbulis. kad mees ar viiru samainiijaamies (beernam bija pusgads, vieniibas gatve), tad vinjsh peec tam staastiija, kaa maasinjas paver durvis un jautaa, vai viss kaartiibaa, kaa proceduuraas prasa, vai nenogjiibs utml. nez kaapeec mammaam neviens neko neprasa...
aaarrgh, taa man saapiiga teema (iipashi taapeec, ka peec meenesha komandeejums, kur es braukshu ar priekshnieku, kuram arii mazs beerns maajaas. un nez kaapeec vinjam neviens nejautaas, kur vinjsh licis mazo, bet man gan)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-09-16 09:53 (saite)
tad atkal daudzi no shiem stereotipiem ir parmantoti small-talk limenii. dazhreiz cilv pats istenibaa ir norm, vnk pienem, ka tu esi pleb, tapec uzdod suudu jautaajumu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kolts
2016-09-16 09:57 (saite)
saprotu, jaa. muuzhiigais, besiigais small talk. bet man no shiem jautaajumiem jau nelabi metas.
skandinaavi gan parasti ir pozitiivais piemeers shai zinjaa. vinji uzskata par pashsaprotamu, ka abi vecaaki ir vienaadi iesaistiiti. postpadomju valstiim veel ir, kur augt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2016-09-16 14:12 (saite)
+daudz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?