mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-05-06 15:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērniņi, putni

bērnībā man aiz loga auga papele 6stāvu mājas augstumā. un tajā dzīvoja vārnas. tā aizsedza gandrīz visu skatu - liels, cēls koks ar vārnām.
arī šeit dzīvoklī, kur aug mani bērni, aiz loga ir koks, kurā dzīvo vārnu pāris un no viņu ligzdas galviņas snaiksta vārnīši. tas tā netīšām sanācis, un espat nezināju, cik tā papele un vārnas man daudz nozīmē.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2016-05-06 18:10 (saite)
Man bērnībā priekšā logiem auga milzīga liepa un visas bērnības atmiņas ir tādas liepu lapu zaļuma, gaismēnu un smaržas cauraustas. Pelēko smilšu smarža un liepu lapu smarža - tas ir kaut kāds reibinošs kokteilis.
Bet tālāk uz žoga pusi auga papele, to visi nicīgi sauca par "krievu koku" un noteiktā gadalaikā šķendējās par pūkām un vēra ciet logus. Bet papelēm arī brīnišķīga smarža - īpaši, kad tās lapas kļūst lipīgas (pavasarī, ja?)

Liepā, starp citu, dzīvoja sīļi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-05-06 18:24 (saite)
nevajag pat kanārijus vai sekot ērgļu ligzdas webkamerai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]panacea
2016-05-06 18:20 (saite)
man arī te vārnas ir aiz loga, bet nu jau man viņas ir sākušas izklausīties pēc kaķa taurēšanas. man liekas, ka nu jau man viss sāk izklausīties pēc dažādu toņkārtu kaķa ņaudēšanas -- tas kaķis ir neapstādināms ar savu rīkli.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?