mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-05-05 15:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērniņi, bērniņš

es nezinu, kāpēc mani bērni raud. mājās neraud, tikai kad kaut kur jāiet. visi man saka -iedod knupi, ieliec ratos, bet man nesanāk. slingā it kā ok, kad aizmidzis, bet līdzko ieejam telpās, spirinās laukā un bļauj. šodien uzskandalēja E mātes dienas koncertā, un es viņķelējos laukā no slinga, ar zobiem plēsu nost pa virsu uzvilkto žaketi, lai tikai ātrāk atbrīvotos no tā 5 m auduma, kas sakrita man visapkārt kā volānu čupa. un tie skatieni un tie padomi. vai tad kādam gabals atkrita, ka es izgāju uz 1 min? iztinos un atnācu atpakaļ, turot bēbi rokās. viņš mierīgi noskatījās visu programmu, uzēda, un gājām mājā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dute
2016-05-05 17:09 (saite)
mēģini neņemt galvā tos skatienus un padomus. bēbīši raud. (arī padoms)

(Atbildēt uz šo)


[info]daina
2016-05-05 17:37 (saite)
Mans arī nesēdēja slingā, kad bijām uz vietas, atzina tikai kā pārvietošanās līdzekli. Un bērnu koncertā jau vispār nevajadzētu par šo iespringt

(Atbildēt uz šo)


[info]dumshputns
2016-05-05 21:43 (saite)
Nujā, man arī ir gadījies zīda kleitu izmisumā pārplēst, lai tiek pie krūts, jo nebiju padomājusi par šo opciju. Kad bērns raud, ieslēdzas panika, lai gan patiesībā viņam viss kārtībā, nav mirstama vaina, ja minūti vēlāk iztīsies, vai paēdīs. Bet, kad panika, tad neko, jāpaniko :) racionalizēt var vēlāk.

(Atbildēt uz šo)


[info]dumshputns
2016-05-05 23:49 (saite)
bet wow, noskatījās visu programmu?!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?