mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-04-13 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērniņi

šī bija laba diena Nākamajā līmenī. pēc vakardienas, kurā bēbis bija apsilimis, zīda ik pa stundai pa pusstundai un biju galīgi salauzta un pikta. šodien bez 3 minūtēm 12.00 bija klāt bērnu boss brīnumReinis, un viņi ar Eiženu trenējās skrituļot pa "Rīgas siltuma" aleju, uzkāpa padzerties un aizskrituļoja tālāk uz "estētikas" skolu. es tikmēr zīdīju un tulkoju. palaikam tikai izliecos pa logu, parādīju uz augšu paceltu īkšķi vai izmetu cepurē ievīstītas atslēgas, lai viņi tiktu iekšā. tā es atceros savu mammu un citu bērnu mammas šajā pašā rajonā. mēs saucām no trotuāra, bet viņas izliecās un kaut ko mums nometa lejā.
kamēr E bija nodarbībās, es ar S slingā gāju pēc pamperiem. burkāniem. kabačiem. zemenēm. sulas apelsīniem. kuskusa. mocarellas. tā tas "rimi" aiziet pa diedziņu. man bija beztēmā iebirusi neliela naudiņa, laikam no akka/la. atpakaļceļā iegāju E skolā un ieliku viņam kurpju maisiņā Oreo cepumus un zemeņu pieniņu. pēc nodarbībām auklīte viņu vedā tālāk uz Domskolu, bet es aizgāju gatavot kuskusu un strādāt.
man garšo tāds kuskuss ar daudz dārzeņiem. un alu. un mocarellu. un pesto. un sviestu vai majo.
Ingmārs atveda twixu. uzvārīju kafiju. nu tik strādāšu. E būs atpakaļ pēc stundas.
mēģinām kļūt par vecākiem, kas skraida pa mežu ar suņiem rūtainos kreklos.
Ingmārs jau mums pasūtīja katram pa kazoo svilpei: http://m.untu.ms/15oe.jpg



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saccharomyces
2016-04-13 17:53 (saite)
varonis Tu esi. no visiem Taviem bērniņu ierakstiem staro tāds gaišums, es vienkārši nevaru. tas ir grūti un milzīgs darbs, audzināt bērniņus, un Tev labi sanāk, mani vienmēr aizkustina tas patiesums, visas tās mazās un lielās lietas, reizēm slepeni apraudos. reizēm reminiscēju par savu bērnību un domāju, kāpēc līdzīgos apstākļos mani vecāki izvēlējās citādākus risinājumus. droši vien viņi citādāk nevarēja. bet jūs varat, un Tev lieliski izdodas, un Tu esi riktīgs, riktīgs, riktīgs varonis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-04-13 17:56 (saite)
mūsu mātes HC deviņdesmitajos bija varones. nezinu, no kā viņas tās pankūkas cepa, kad nekā nebija. man tikai jāaiziet uz Rimčiku, un tur ir viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saccharomyces
2016-04-13 18:00 (saite)
tas nav par pankūkām vs rimi, man tagad būtu grūti sakarīgi paskaidrot, kaut kad sapratīšu, ierakstīšu, tas tādā sajūtu līmenī par to, kas ir svarīgais.

viņas bija un ir varones, un Tu tāpat. katram savi rāpjamie kalni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]punkts
2016-04-13 18:33 (saite)
Es biju domājis, ka tās ir bremzītes.

(Atbildēt uz šo)


[info]zhurku_teevs
2016-04-13 19:00 (saite)
tl;DR

(Atbildēt uz šo)


[info]phz
2016-04-13 20:00 (saite)
Suņi rūtainos kreklos, jē! Gaidīšu fotoreportāžu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?