mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-02-08 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:katls

es nezinu pat ar ko salīdzināt, liekas, ka patiešām man nekas neriebjas vairāk par galda dziesmām. vissliktākā - "es zinu, ka kādreiz man dārziņš būs" (mani pārņem šermuļi drukājot šos vārdus). viss tas repertuārs, kas kādreiz skanēja vecvecāku saviesīgajās pasēdēšanās, ieskaitot zilo lakatiņu, šalc zaļais mežs, ak, Izabella un žēli ķērc nav vērts nav vērts. un vissliktākie - marši (tad, kad ievas ziedos plauks, ja nenošaus) un vēl vārds "polšs".
ar tautasdziesmām, lai cik nodreijātām, man šādu riebuma sajūtu nav. droši vien tā jūtas Ingmārs, klausoties darbā STAR FM.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2016-02-08 22:45 (saite)
Man tā nav. Es kaut kā spēju distancēties. Tas nenozīmē, ka es šodien nespēju izvērtēt, bet bērnība paliek bērnība un toreiz es tiešām nesmaku no riebuma. Astoņu gadu vecumā tu nespēj tādas lietas novērtēt un saprast, un šodien es skatos uz savu bērnību kā uz notikušu stāstu, bez nosodījuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dumshputns
2016-02-09 01:40 (saite)
Man arī tā nav, tāpēc, ka nebija tā, kā Virdžīnijai. Manējie ne dziedāja, ne pīpēja. Viņi ēda un runāja, bet, ja būtu bijis kā Virdžīnijai, tad droši vien arī riebtos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?