mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-01-12 18:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rimčā pak choi salāti pa lēto. es tos ēdu apceptus kopā ar ķiploku un ceptām gaļas strēmelītēm, kas mazliet iemarinētas rīvētā ābolā, ingverā, cukurā, sojā, sezamā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saccharomyces
2016-01-12 18:32 (saite)
o jā, pak choi 💖

tā marināde izklausās cool, būs jāpamēģina šo Tavu recepti piedāvāt gourmet gaļēdājam brālim

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 18:35 (saite)
es nezinu proporcijas, tās variējas, bet ar to japāņi noņem cūkas smaku. ā, aizmirsu, ka vēl alus vai sakē karoti uzlej lai nočaukst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saccharomyces
2016-01-12 18:44 (saite)
fantastiš, pateicos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 18:47 (saite)
un cepšanas gaitā vēl pabārstu cukuru, lai apkaramelizējas. tāpat ar lv sojām nekad nezinu, cik tās stipras, tās pieleju krāsai un pēc tam šķīvī papildinu, ja sāļuma trūkst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 18:50 (saite)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2016-01-12 19:08 (saite)
izklausās lieliski. mēs viskautko līdzīgu arī pa laikam gatavojam, marinādes kā nu kuro reizi (bet mani ieintriģēja tas ābols), un jauns tips ir alus karote.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 19:16 (saite)
es maz aizraujos ar gatavošanu, bet šis ir viegli un bieži pārbaudīts. var jau arī drusku kādu vīnetiķi piešaut. atkarībā cik saldskābs prasās. bet cūka ar ābolu ir kā cimds ar roku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2016-01-12 19:43 (saite)
Izmēģināsim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liljabrik
2016-01-12 20:01 (saite)
es tieši gribēju piebilst, ka neizklausās pēc Tevis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 20:11 (saite)
nu kaut ko jau mēs ēdam dienu no dienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 20:13 (saite)
precīzāk, es protu tikai šitās dārzeņu/gaļas mērces. un vēl steak andalouze ar karmelizētiem sīpoliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]banderlogs
2016-01-12 19:10 (saite)
ak, šitas izklausās super, man tieši bija aizvērusies kulināriskā čakra ^^

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?