mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-01-12 18:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rimčā pak choi salāti pa lēto. es tos ēdu apceptus kopā ar ķiploku un ceptām gaļas strēmelītēm, kas mazliet iemarinētas rīvētā ābolā, ingverā, cukurā, sojā, sezamā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2016-01-12 19:08 (saite)
izklausās lieliski. mēs viskautko līdzīgu arī pa laikam gatavojam, marinādes kā nu kuro reizi (bet mani ieintriģēja tas ābols), un jauns tips ir alus karote.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 19:16 (saite)
es maz aizraujos ar gatavošanu, bet šis ir viegli un bieži pārbaudīts. var jau arī drusku kādu vīnetiķi piešaut. atkarībā cik saldskābs prasās. bet cūka ar ābolu ir kā cimds ar roku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2016-01-12 19:43 (saite)
Izmēģināsim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liljabrik
2016-01-12 20:01 (saite)
es tieši gribēju piebilst, ka neizklausās pēc Tevis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 20:11 (saite)
nu kaut ko jau mēs ēdam dienu no dienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2016-01-12 20:13 (saite)
precīzāk, es protu tikai šitās dārzeņu/gaļas mērces. un vēl steak andalouze ar karmelizētiem sīpoliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?