mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-01-27 17:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atkal viss tas pats ar to ēšanu un gulēšanu. precīzāk, līdz pulksten 3 nebija ēdis vispār neko, jo visu spļāva ārā un viss bija slikts - gan sieriņš, gan jogurts, gan kotlete, gan vista, gan makaroni, gan rīsi. tad kopā ar Reini un šausmīgu cīkstiņu dažas karotes ļāvās apēst.
tagad gulēšana - nogulējām tumsā 1.5 h, es visu laiku teicu kuš, kuš guli, bet viņš tikai lēca no gultas laukā, spārdījās un ālējās. un tad es izbesījos, salamāju un pateicu, lai guļ viens, bet skaidrs jau ka negulēja, spēlējas vienkārši tālāk, bet es noraudājusies mēģinu pabeigt tulkojumu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2014-01-27 19:10 (saite)
Šodien kaut kāda 3. prognoze, Lauvam arī ne ēst gribas, ne gulēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]dumshputns
2014-01-27 19:21 (saite)
Man šajā sakarā ir īsts jautājums - vai tad, ja viņiem negribas ēst un gulēt, ir jāspiež to darīt? tas ir tākā gribas salaušanas un sociālās pakļaušanās vingrinājums? Starp citu, šis ir bez aronijas - es tiešām nezinu un gribu saprast.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-01-27 20:20 (saite)
nu, viņam parasti ap 2-3 uznāk tāda kā miega krīze, kad paliek ērcīgs, tā es secinu, ka var viņu likt gultiņā. jo ja viņš nepagulēs, tad būs kašķīgs visu vakaru, aizmigs nelaikā un modīsies agri utt. līdzīgi arī, kad ir neēdis, viņš ir ērcīgs, bet atkal jau, kad pārāk ilgi nav ēdis vai gulējis, tad ir tik sakašķējies, ka atsakās ēst. un es mēģinu zirauties no šī apburtā loka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-01-27 20:33 (saite)
parasti šai bēdai iesaka ieviest režīmu. vienu un to pašu rutīnu katru dienu, vienā laikā (pirms ērcīgs no miegainības) gulēt, vienos laikos (+/-) ēst, vienā secībā to visu. Alisei tas ar miegu ir ĻOTI palīdzējis. gan vakaros gan pa dienu ļoti civilizēti aiziet gulēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-01-27 20:34 (saite)
bet man tāda IR! 3os jāiet gulēt, bet viņš neaizgāja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-01-27 20:36 (saite)
cik ir lasīts, esot jāliek gulēt pirms "uznāk miega krīze". bet es tiešām nezinu, nekāds autoritatīvais viedoklis neesmu, Alise, piemēram, šodien ēda krītiņu un knieba man sejā. un viņa zina, ka to nedrīkst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-01-27 20:54 (saite)
es biju uz stundu izgājusi, tikmēr pieskatīja Reinis, un E satrakojās, un negribēja ne ēst ne gulēt un tā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?