mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2013-08-01 16:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:skuka, true skuka

piezvanīju mūzikas skolotājai. es viņai uzticos, jo nekad neesmu redzējusi, ka viņa vadītu nodarbību ar piespiešanos vai neprastu atrast pieeju kādam bērnam. viņa strādā arī ar slimiem bērneļiem un apdeitojas semināros. es tikai viņas personības dēļ vispār turpināju vest Eiženu uz to skoliņu.
viņa nomierināja - teica, ka socializēšanās nekur neizpaliks. un ja ir iespēja pasēdēt vēl mājās - tad trijos gados esot daudz labāk sākt dārza gaitas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2013-08-01 16:49 (saite)
es jau tā biju domājusi, bet tagad ienāca prātā, ka varbūt tas krutais, labais, eko šmeko dārziņš būs kā tāds nodarbību kopums. bet nē, tas tomēr ir dārziņš. varbūt H., kas pieradusi ar brāli rēķināties, to uztvers kaut kā labāk. tur grupiņā bija 3 māsas, kas, izskatās, jutās diezgan ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2013-08-01 16:57 (saite)
H. māk runāt, mēs viņu neatstāsim uz pilnu dienu un viņa tur ir pašā ēkā daudzas reizes bijusi, kad savācam brāli un pāris reizes bez kreņķiem kopā ar brāli palikusi grupiņā, mums tā mammas brunčos karāšanās ir palikusi mazāka, kopš noņēmu viņai pupu, nu un viņai oktobrī būs 2 gadi un 5 mēneši. Kaut gan, ja man viņu būtu iespēja atstāt mājās ar viņai tuvu cilvēku, es vēl pagaidītu ar dārziņu vienu gadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?