mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-12-28 21:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pasaucām dakteri - klepus nav, iesnu nav, kakls normāls, ausis nesāp. aha! palielināts limfmezgliņš. davai, penicilīnu. es pateicu, ka gribu tomēr nogaidīt. viņa: tad ko jūs mani saucāt, ja negribat ārstēt? un dusmīga aizgāja, piebilstot, ka viņai žēl puisīša. un es tagad kārtējo reizi jūtos stulbi, jo - nu jā, kāpēc tad es viņu saucu?

nu, es gribēju, lai viņa paskatās kaklu, vai nav angīna. un apmēram, kas par vainu. ja nebūtu gaidāmi 4 dienas svētki, es droši vien pagaidītu, vai tā temperatūra nenokrītas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]planeeta
2012-12-28 22:07 (saite)
cilvēkam padarīta darba sajūtu vajadzēja :)

(Atbildēt uz šo)


[info]milda
2012-12-28 22:12 (saite)
stomatīts nevar būt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-12-28 22:23 (saite)
viņam nāk acu zobs, smaganas sāp, un ap muti iekaisis no siekalošanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-12-28 22:38 (saite)
nu zobu nākšana samazina imunitāti. tas ar fakts. bet nu stomatītu var ar nepamanīt, jo maza čūliņa var būt zem mēlītes, bet kaut kādu temperatūru vienalga uzsit. lai gan dokam tas būtu jāatpazīst, ja ir stomatīts.

enīvei dod dzert remdenu kumelīšu tēju. un ap mutīti vislabāk smērēt bepantena kremu, kas nekaitē, ja tiek ar mutē. ja ir stomatīts, efektīgs ir medus, bet nu atkal, tas ir dikti alerģisks produkts. tas tad pašai jājūt, vai var riskēt un ar kociņu izsmērēt ar medu mutīti no iekšpuses. nu turies, jā. antibiotiķus tiešām stulbi būtu triept iekšā. varbūt tik kads vīruss un viss. nervozi jau ir mammām šitie mirkļi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-12-28 22:42 (saite)
viņš īsti neļauj to muti pētīt. uzlikšu ārpusei mazliet streptocītu, ko daktere arī ieteica.
sulbākais, ka tajā sarunas brīdi man pietrūkst argumentu, kāpēc es nepiekrītu antibiotiku došanai, jo man tipa liekas, ka nav tik slikti, jo?...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-12-28 22:57 (saite)
jā. tur jau tā problēma, ka nevar tā izpētīt to muti. nu ja - smērē, ko saka daktere un dod to kumelīšu tēju dzert. kaut ar karotīti lej mutē ik pa laikam. tas palīdzēs jebkam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2012-12-29 12:26 (saite)
Ei, nu nē, pie šitādām pazīmēm dot uzreiz antibiotikas būtu neprāts. Un tev nav jābēdājas, ka nevarēji paskaidrot, kāpēc negribi dot, dakterei pašai būtu vajadzējis pārliecinoši pamatot, kāpēc grib. Viens limfmezgliņš nav gluži pārliecinošs iemesls, man Katrīnai viens tāds bija visu bērnību un viens vecs, gudrs dakteris teica, ka par to nav jāuztraucas, pazudīšot pusaudža gados, un tā arī notika. Protams, visas analīzes tika taisītas un bija normālas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?