mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-06-20 22:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ļoti nāk miegs pēc jūras. šodien bijām 2 x, un Eižens aizmiga pēc katra gājiena. visgrūtāk ir uzvilkt ratus kāpā un tikt caur meža taku, jo tur ļoti kož odi. sagaidījām pieturā Ingmāra sūtīto paciņu (alu, ritenim kameru, bērna krēsliņu un strīpaino kreklu), mazliet nocepinājām vaigus gaidot. paēst īsti nesanāca kad - ap 5 sasmērējām treknas biezpienmaizes ar redīsiem un mazām butītēm, kuras vietējie zvejnieki - Jānis un Juris - palaikam izvelk, bet vecāmāte nokūpina. tās sīkas kā alus uzkodiņas, bet ar patīkamu dūmu. šejienes ritmā ir tikai brokastis un vakariņas, un liekas jocīgi, ka vispār pastāv vēl viena ēdienreize. katra diena liekas kā tāds apaļš, pabeigts kunkulis - bērna midzināšanas brīdis šķiet bezgalīgs, bet tas tomēr vienmēr beidzas, un nav žēl, ka diena pagājusi - drīzāk gandarījums, ka esmu tikusi ar to galā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2012-06-21 09:21 (saite)
viszdrīzāk, ka bija. es ar virdžīniju lasu un ļoti daudz atceros sevi tajā periodā. patiesībā pirmais clvēks, kuras stāstus par savu bērnu lasu ar baudu. tajā visā ir daudz skarbas patiesības. tikai viņai ir drosme un talants to godīgi uzrakstīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-06-21 09:27 (saite)
jā, es arī (lasu ar lielu baudu).
visumā jāatzīst sev, ka bērni ir bijuši (un ir vēl tagad) mans galvenais dzīves saturs, neraugoties uz visu citu, ko esmu darījusi un izdarījusi. tomēr arvien vēl jūtos pret viņiem drusku vainīga. un par tiem bēbja gadiem, kur es skrēju, mēli izkārusi, darīt visādus darbus, man šausmīgi žēl

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-06-21 09:39 (saite)
nevaig. necieta bērni, jo mīlestības jau netrūka. tik, ka formāts cits. es kā reiz lasu virdžīniju un man pirmo reizi nav žēl. sajūtu gamma dikti pazīstama.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?