mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2011-10-19 01:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
esmu trīra melanholijai 3/4 un man besī. ir foršas ainas, piem, tā ar māti pie galda, ir smuki kadri, aktieri un vietas, bet viss kopā man par krāšņu un uzbāzīgu.. būtu pieticis vien ar dūsktī iestrēgušo kāzu limuzīnu. un visa tā palēninātā, simboliem pārbagātā simfonija sākumā un mana hate-actress ginsbūra..
ā nē, tagad skats ar krusu gan ir smuki bēdīgs.
"tree of life" patika daudz labāk, tikai tas arī - piesaka lielu tēmu un beigās tāda tukšuma sajūta - ka neko jau nevar atrisināt tik lielā tēmā, ne ari iedot atbildi, tikai estetizēt. un 'tree of life' planētas bija daudz smukākas.
vispār man patīk filmas par greznās mājās iesprūdušām ģimenēm, piemēram, Pasolini Teorēma, kur kā komēta ierodas negaidīts viesis un pārguļ gan ar dēlu, gan meitu, gan māti un vēl kleitu.
beidzās. ups, nē nu vispār jau normāli.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2011-10-19 14:40 (saite)
man šobrīd ir līdzīgi, un man vispār mākslas kino (tāds klasisks, steidžots) estētika īpaši nepatīk, un vienalga - vai tā ir nopietni vai ironiski domāta, tā atgrūž kā klauni. bet es pieļauju, ka vienkārši neesmu uz 1 viļņa, jo daudzi kko saskata tai fon trīra valodā, viņus tā fascinē kādā jaunā veidā, kamēr mēs te pa savu trash ņemamies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]magic_raddish
2011-10-19 15:00 (saite)
tad tev atliek tikai skatīties filmas uz aklo metodi, nevis ņemt konkrētus režisorus un tad vilties popkulturā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2011-10-19 15:07 (saite)
es nebūtu skatījusies, ja polkovniks nebūtu novilcis un labi atsaucies, kas man lika padomāt - mož, kaut kas atkal labs šim. un es negribu ieciklēties uz kaut ko 1, kas patīk - es augu un mainos un degradējos un es skatos tās filmas, lai sekotu līdzi tam, uz kuru pusi esmu pamainījusies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polkovnik
2011-10-19 15:13 (saite)
pirmoreiz kad skatījos nebija tik daudz pretenziju, nepatika tikai ginsbūras rehabilitētās heroīniķes sastingušais feiss, bet otrreiz jau bija tik uzkrītošas un kaitinošas tās klišejas, pēkšņi un biezā slānī un pārgāja man tā patikšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2011-10-19 15:20 (saite)
tas nekas, es nenožēloju, ka noskatījos :) tas lika man domāt par dāņu kāzām (man jau dāņi arī besī) - skatījos paralēli dāņu kāzu albumiņus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polkovnik
2011-10-19 15:23 (saite)
bet tas kāzu psihums tur bija :) atkal kaut kādi attiecību sviesti tieši kāzās, kā mēs runājām :) tikai tādi kulturāli tie sviesti, es vismaz panikā nesarāvos un nestiepu ekrānam priekšā roku, tipa nevaru skatīties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?