mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2009-10-19 11:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā es jūs mīlu.
redziet, esmu jau piedzērusies un sāku stostīties, cik briesmīgi, tāpēc ka es patiešām domāju to, ko saku. es varētu palikt ar jums abiem visu laiku, tik ļoti es jūs mīlu. un jūtos mīlēta pretī.

... un otrs uz mani drūmi skatās ar tādām vēl aizpampušām acīm, šaurām kā peļu pīzdiņām: jā, mazā, tu jau vari te izrunāties, bet es tik un tā tevi iegūšu. lūdzu, Aleksandr, es nejokojos. bet ko jūs iedomājaties...

man nepastāv nekādas maukas. manuprāt, meitene, kuru drāž, kas pagadās un kā pagadās, nav mauka. man tādas maukas nepastāv un viss. lai kam arī tu sūkā, lai kas arī tevi drāž, tu neesi mauka.

nav mauku uz zemes, bļeģ, saproti. un tu to noteikti saproti.

precēta sieviete, kas ir laimīga un sapņo par to, kā viņu izdrāzīs, es nezinu kas - vīra priekšnieks vai kaut kāds sūda aktieris, piena vedējs vai zobārsts... vai tā ir mauka? mauku nav. ir pežas un pimpji. tas tak nav bēdīgi, tas ir ļoti jautri, vai ne?

...un mani drāž, kas pagadās, mani drāž un es labi pavadu laiku
... kāpēc jūs pievēršat tik daudz vērības šiem netīrajiem sakariem?
pimpis...

tu mani labi drāz. ai, kā es tevi mīlu.
tikai tu spēj mani tā izdrāzt. kā gan cilvēki sevi maldina.
kā viņi spēj tam ticēt. ka ir tikai viens tu un viens - es. ka esi tikai tu vienīgais, kas var mani tā izdrāzt. un es esmu vienīgā, kas no tevis var tapt tā izdrāzta.
... cik interesanta padarīšana. cik briesmīga un zemiska. bļeģ, cik briesmīga un zemiska padarīšana.

ja jūs zinātu, kā es spēju mīlēt jūs abus. un tam nav nekā kopīga ar tiem netīrajiem sakariem. es zaudēju nevainību pavisam nesen. deviņpadsmit, divdesmit gadu vecumā. cik reta parādība. un pēctam es ieguvu tik daudz mīļāko, cik iespējams.

un tiku drāzta. varbūt es esmu hroniksi slima... slima ar hronisku drāšanos. un tomēr man pajāt uz drāšanos!
o, ja padarītu mani grūtu, tā būtu piedrāšana līdz pēdējam. tagad man dirsā ir tampons, un lai to izņemtu un mani izdrāztu, būtu jāiet līdz galam. būtu jāiet līdz galam. būtu jāuzbudina mani līdz pēdējam. pajāt.

ka cilvēkiem varētu vienreiz par visām reizēm pielekt, ka pišanās ir tāds sūds. ka ir vienīgais skaistais ir pisties tikai tāpēc, ka mēs tik ļoti viens otru mīlam, ka gribam kopā radīt bērnu, kas būtu mums līdzīgs, un, ka visādi citādi, tā ir zemiska padarīšana..
...drāzties vajag tikai tad, kad pa īstam mīl.

un es neesmu piedzērusies... tas, ka es raudu... es raudu par visu savu pagājušo dzīvi, savu seksuālo dzīvi, kas gan ir ļoti īsa. pieci gadi seksa dzīves - tas ir ļoti maz. Redzi, Marī, es tev to stāstu tāpēc, ka ļoti tevi mīlu.
tik daudzi vīrieši ir mani drāzuši.
mani tik ļoti ir iekārojuši tāpēc, ka man ir liela dirsa, kas potenciāli var būt ļoti iekārojama. man ir ļoti skaistas iekārojamas krūtis. arī mute man nav slikta. un acis, kad uzkrāsotas, arī neizskatās slikti.
un, zini, daudzi vīrieši mani ir gribējuši tāpat vien - pa tukšo. un bieži tāpat pa tukšo ir mani drāzuši. tu zini, ka es nepārspīlēju, Marī. es neesmu piedzērusies.
un ko tu domā, ka mani nomāc tāds draņķīgs iznākums? nemaz ne.

mani drāza kā tādu mauku. bet es ticu, ka kādu dienu uzradīsies vīrietis, kas mani mīlēs, un uztaisīs man bērnu aiz mīlestības. un mīlestībai nav citas vērtības, kā tikai tā, ja grib kopā radīt bērnu.
ja ir vēlme kopā radīt bērnu, tad var just, ka mīl. pāris, kas negrib radīt bērnus, nav nekāds pāris, tas ir kaut kāds sūds, tas nav nekas, tie ir tikai tādi putekļi... tie brīvie super-pāri...

tu drāzies no vienas puses, dārgā, un es no otras. un mēs kopā esam super-laimīgi. mēs esam viens otru atraduši. cik mums kopā ir labi. nē, es neko nepārmetu, tieši otrādi.

manas skumjas nav pārmetums, saprotiet...
tās ir jau piecus gadus vecas skumjas... jums gar to nav nekādas daļas.
skatieties, jums abiem viss būs labi... cik jūs kopā varat būt laimīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vedjmah
2009-10-19 13:45 (saite)
Koši un spēcīgi.
Tomēr tie ir romantiski maldi, mīļā, ka seksuālu kontaktu augstākā pilotāža un jēga ir tā bērna radīšanas aiz šausmīgas, abpusējas mīlas. Tādā slazdā nekādā gadījumā nevajag kāpt. Labāk turpini vien drāzties no vienas puses. Mauku nav, kā jau tu teici.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2009-10-19 13:47 (saite)
shitas bija ieprieksh ieposteetais monologs no filmas. bet es parakstos par tām maukām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vedjmah
2009-10-19 13:51 (saite)
oi, sorry, es to nesasēju kopā; atvaino.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2009-10-19 13:51 (saite)
nu tas arī nebija viennozīmīgi jāsasien.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polkovnik
2009-10-19 13:51 (saite)
es tevi mīlu bez drāšanas. man nav īpaši daudz cilvēku dzīvē, ar kuriem es vispār sarunājos, kur nu vēl satiekos, bet tie kuri ir, tos es mīlu. nemaz nevaru bez mīlēšanas ar kādu parunāt. tikai man tāda niša, ka atsevišķās lietās jūtos pilnīgi bezspēcīgs, lai kaut kā piedalītos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2009-10-19 13:54 (saite)
es arī tevi mīlu. vismaz kādu šai pasaulē ir viegli mīlēt ))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]burtnieks
2009-10-19 13:52 (saite)
Tieši tā, mazā, mauku nav! Nepārdzīvo un turpini iesākto - drāzies. Tu sabiedrībai esi vajzdzīga!

(Atbildēt uz šo)


[info]zazazelle
2009-10-19 14:08 (saite)
ak shie franchi giibstu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]prtg
2009-10-19 14:56 (saite)
Par to tamponu es nesapratu, pārējais tik ļoti pareizi, ka piedrāzt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aleja
2009-10-19 15:19 (saite)
jauki iztulkots (bet godīgi sakot, man šitās tematikas un stilistikas jau sen metas nelabi, iedomājies, tādā garā tik drillēts vismaz kādus 20 gadus, un mazliet citādāk - vēl kādus 20 stabili, ja ne vairāk)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2009-10-19 15:27 (saite)
nē nu kā, šī ir klasika. labākais franču scenārijs komēdijai.
turklāt man vēl personīgi rēķini ir ar šito gabalu: savulaik bija jāmācās no galvas spēlēt etīdes franču skolā. kopā ar zēnu, kas bija iemīlējies, un kur beigās visi tie teksti jau sāka nozīmēt vēl vairāk. un kaut kā visu laiku atkal atduros pret to filmu un viņa apaudzējas ar daudz no pašas privātā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]psihs
2009-10-19 16:03 (saite)
tl;dr

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?