vilibaldis domā -
|
| ||||
Ko vēl varētu izdarīt ar āboliem? Savārīju ar tomātiem mērcē, savārīju ar mežrozītēm zaptē, ar apelsīniem un ingveru bulku pildījumam. Ko vēl? Izmest skopums neļauj. Sulas mums neiet. Žāvētus neēdu. | ||||
comments: ir doma |
| ||||||
iedod meitai, lai aiznes uz mācību iestādi, rijīgie kolēģi apēdīs. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
+daudz kaimiņdarba priekšniece katru dienu atnes pa maisam, pa divām dienām visu draudzīgi noēdam | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
es kaut kur lasiju, ka viņus var glazēt - kas sanāk rezultātā neprasi, tikai dzirdējis ;) tad vēl viņus var jaukt visādos gaļas ēdienos - ar feinšmekeru padarīšana | ||||||
(Reply to this) |
| ||||||
Biezeni taisīt un burkās iekšā priekš ziemas. Receptes nav, biezenis garšo. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Jā, šitas ir ejoši, bet cik ta daudz apēdīsi... | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Nelietoju. Laikam būs vēl jāsabiezeņo ar apelsīniem... | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Varbūt, ja Tev būs sidrs, Tev nāksies iet daudz biežāk. :) | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Aha, man jau ledusskapī stāv dāvināms alus, neviens nepiesakās :-) | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Vēl garšīgi ir zaptē ar pīlādžiem. Tos uz nakti aplej ar verdošu ūdeni, ja dikti rūgti, no rīta nomaina ūdeni. Var mērcēt pat 24+h, tik ūdens jāmaina. 1:5 ar āboliem, cukuru kā vajag un ļooooti garšīga zapte. Un savārot ar aličām, bumbieriem, aprikozēm, persikiem. Tik nezinu vai tiem šobrīd laba cena veikalā. Vai ar brūklenēm. Te pie Mego esot laba cena, es tik nezinu par cik, bet ticu, jo vakaros baravikām patīkams cipars Es, protams, gribu, bet man neļaus, jo pūs, a šobrīd nav jaudas savārīt zaptē. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Jā ar pīlādžiem ideālli, tik kur lai pīlādžus ņem | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Rudens pepiņš, šogad ar trako karstumu gan pasīki, bet citādi ļoti labi. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Nez, man kraukšķīgos kaltētos draugi aprij vairāk nekā es pati un prasa vēl. Izskatās, es pat vairāk groziņvakariem tos taisu nekā personiskai ēšanai. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Nē nu gan jau ka tā ir, bet es reti izeju cilvēkos :-) | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Kāpēc neiet sula? Es tikai interesējos. Normāli ar viskiju var dzert. Vēl jau var rūpīgi nolasīt no koka, kastēs un pagrabā. Lai pastāv. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Chatnijs. http://allrecipes.co.uk/recipe/28623/ap http://allrecipes.co.uk/recipes/tag-293 | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Paldies, tas ar sīpoliem varētu būt interesants | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Burkas ik pa laikam tāpat vien kāds atdod, mums arī bieži ir liekas Spilves tomātu mērču burciņas. Maziem bērniem grib arī bez cukura, tik galvenais lai sterila burka. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Burkas mums ir, tik ar vākiem mūždien problēma. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
taisi vīnu ;) gaužām vienkārši, tik sulas spiešanas ķēpa un jānopērk vīna raugs da cukurs | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Kopš veselība drusku uzmeta - nelietoju, man šķiet vēl kaut kas "vēsturisks" varētu būt pagrabā saglabājies :-) | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā -
|