vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:11:40
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:14:40
Tie daudzumi...
A tu negribi?
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]neraate
Link:(Link)
Time:19:53
Vēl garšīgi ir zaptē ar pīlādžiem. Tos uz nakti aplej ar verdošu ūdeni, ja dikti rūgti, no rīta nomaina ūdeni. Var mērcēt pat 24+h, tik ūdens jāmaina. 1:5 ar āboliem, cukuru kā vajag un ļooooti garšīga zapte. Un savārot ar aličām, bumbieriem, aprikozēm, persikiem. Tik nezinu vai tiem šobrīd laba cena veikalā. Vai ar brūklenēm. Te pie Mego esot laba cena, es tik nezinu par cik, bet ticu, jo vakaros baravikām patīkams cipars

Es, protams, gribu, bet man neļaus, jo pūs, a šobrīd nav jaudas savārīt zaptē.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:01:39
Jā ar pīlādžiem ideālli, tik kur lai pīlādžus ņem
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.