Krustvārdu mīkla

Kāda nozieguma anatomija

Anna Marija Levi

Kāda nozieguma anatomija

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Brīnumainu ziņu mums sagādā laikraksta Dienas Bizness interneta vietne sadarbībā ar citu Dievzemītes mediju megaruporu - Zemgales Ziņām: proti, Ozolnieku novada Salgales pagastam piekrītošajās teritorijās, izrādās, jau ilgstoši notiek šausminoši notikumi! Dziļi mežā, nost no visu acīm, maskējoties zem ārstniecības augu žāvēšanas vajadzības, ir uzsliets kaut kas līdzīgs BUDISTU TEMPLIM!!



Šī prātam neaptveramā noziedzīgā nodarījuma saknes meklējamas jau pirms 3 gadiem, kad, citēju, "Ozolnieku novadā mazpazīstamais Sergejs Jefremenkovs saņēma būvatļauju un neilgā laikā uzcēla 36 kvadrātmetrus plašu ēku" (tā ir, tiešām, vesela ēka, kura aizņem apmēram 6x6 metrus uz zemes, vai teiksim, 4x9, MEŽA VIDŪ, tiešām Bekingemisks vēriens, bez tam šis kašmars tiek paveikts "neilgā laikā").

Ar to vien naidīgajam intrūderim, svešās un latviskajai dzīvesziņai neatbilstošās propogandas uzkrītošajam izplatītājam, "šaubīgajam iebraucējam" (c) budistam Jefremenkovam nav pieticis, tālāk notikumi attīstīsies galvu reibinošā virzienā: "Šovasar uzņēmējs, kurš arvien sevi sauc par ārstniecības augu audzētāju, pašvaldībā vērsās ar vēlmi celt vēl vienu ēku"
(tas ir pizdjec, dēvēt sevi par augu audzētāju un vērsties pašvaldībā; sev piederošā īpašumā vēlēties CELT ĒKU! Droši vien vismaz tik pat plašu (36m^2, vai pat vairāk!),

"Lai izsniegtu dokumentus, būvinspektors Andris Ziemelis apmeklēja īpašumu", BET TUR!!!! "viņa skatam pavērās pārsteidzoša aina - pirms trim gadiem akceptētā māja rekonstruēta par ēku, kas atgādina kulta celtni, bet tai blakus vēl pirms atļauju kārtošanas jau uzcelts vairāku stāvu nams, informē laikraksts (ZZ)." Ar to visu noteikti pietiek un salgaliešu pacietības mērs pilns, lai iesaistītu Interpolu, bet nē, there's more!!
"Turklāt uz paaugstinājuma «klēts» ieejas priekšā bijušas novietotas vairākas skulptūras." (Te mēs visi ne bez nosodījuma iedomājamies sev zināmos Dārza Rūķu un Gulbju turētājus)

Itkā ar to visu jau būtu gana, lai normāls VL elektorāts ņemtu rokā dakšas un mestos Salgales mežos, kad ugunī tiek ieliets vēl ne mazums eļļas: "Taču Zemgales Ziņu uzrunātie eksperti apgalvojuši - nekādus augus tur žāvēt nav iespējams, turklāt ēku un to apkārtnes izskats liek vilkt paralēles ar Tibetā izplatītā budisma raksturelementiem" un "Īpašumam pāri novilktas vairākas auklas ar dažādu krāsu karodziņiem, bet pie kāda kāta piestiprināts auduma gabals, kas smalkā drukā aprakstīts ar tibetiešu rakstu zīmēm".

Skaidrs, ka krāsaini lupatu karodziņi ir pat daudz ļaunāki kā Nils Ušakovs un ebreju īpašumu kompensācijas pieprasījumi kopā ņemti, jo cilvēkam, kas savus nolūkus maskē aiz ārstniecības augu audzētāja gaišā, etniskā varoņtēla šādas darbības būtu jādefinē kā sodāmas jau Satversmes pantos, bet pa to laiku Kindzulis:

"«Vai dieniņ! Betonā taču nekas nežūs, tam vajag labu ventilāciju!» apskatījusi Zemgales Ziņu uzņemtos attēlus, teikusi farmācijas doktore asociētā profesore Vija Eniņa. Pieredzējusī farmaceite esot pārliecināta, ka nedz sākotnēji pirms trim gadiem uzceltā, ne tagad pārbūvētā māja neatbilst prasībām ārstniecības augu žāvēšanai ne pēc apjoma, ne arī pēc struktūras. «Ārstniecības augu bizness nav nekāds ienesīgais, tāpēc to žāvēšanai tiek celtas vienkāršas konstrukcijas labi ventilējamas ēkas,» teikusi V. Eniņa."

Klau, biedri Kautski, vari pastāstīt kāpēc tipa biznesa laikrakstam jākultivē šāds šits?

Nobeigumā pievienoju attēlu:


http://www.db.lv/ipasums/buve/zemnieku-setas-aizsega-top-tibetiesu-templis-377033
  • Lūk! Viens no iemesliem, kālab nesleju savu budistu templi - skaidrs, ka visa apkārt mītošā radošā inteliģence kādu nakti savāksies un nodedzinās šo antikrista būdu!:))
    • un pat ja tiešām žāvēs tos augus, uzreiz narkomāniju un jaunatnes pavedināšanu netiklībā piesies.
  • kristīgās ticības piemērs rāda, ka sāpīgi ir tikai pirmās reizes...kālab ar budismu lai būtu savādāk?

    bet celtne atgādina ilustrācijas Nosova grāmatām, vai nu lasītava Saules pilsētā vai Apalīša villu uz Mēness ko šis uzcirta par sāls naudu. Varbūt vajadzēja turēties pie šāda scenārija, ierēdņi vieglāk sagremotu jo kurš tad gribētu izteikties par šo žanru.
  • Hmm, man kā reiz Ozolniekos dzīvo draugs, kurš interesējas par budismu. Būs jānoskaidro, kas tad tur ir - ir templis, vai tikai naudas mijēju mītne!
  • nēnu, ārprāts, ārprāts! un tējiņas šitādā nepažāvēsi vis!
  • erm, mums telts ir 36m^2...
  • Te pat Olimpa dievi bezspēcīgi...
  • Par nozieguma analīzi - ieskaitīts! :)

    Reizēm nevaru saprast, vai smieties, vai raudāt, vai svētā sašutumā dedzināt kioskus - kas ir noticis ar latviešu valodā rakstošajiem laikrakstiem. Normālie cilvēki jomu pametuši, un palikuši pārējie un nopirktie?
  • Oi. Es tagad mēģināšu paskaidrot, vai vismaz mēģināšu atbildēt uz, tiesa, ne man adresētu jautājumu: "kāpēc tipa biznesa laikrakstam jākultivē šāds šits?"
    Kā jau pati pamanīji, autors ir ZZ. Db.lv to ir tikai pārrakstījis.
    Un tagad sāpīgā daļa - tieši tāpat, kā portālam Diena.lv saturiski sakara ar avīzi nav praktiski nav nekāda, arī Db.lv īsti nav laikraksts "Dienas Bizness".
    Portāli ģenerē klikšitu, lai dabūtu reklāmai cipariņus, visiem ir paralēli, ka, izmantojot to pašu zīmolu, tiek taisīta antireklāma laikrakstiem, kuros saturs ir pavisam atšķirīgs un gribētos apgalvot, ka pretendē uz kvalitatīvo žurnālistiku. Tā kaut kā.
  • He :)

    Vispār tur var būt dafiga iemeslu, kāpēc šāds raksts parādās DB. Par DB īsti nezinu, neesmu tur strādājis, bet LETĀ regulāri patrāpījās visādas humorīgas ziņas, kuŗas tāpat prikola pēc laida arī tālāk. Žurnālisti un ziņu redaktori arī ir tikai cilvēki, arī viņiem laikpalaikam patīk paākstīties, muļķi palaist un drusciņ patroļļoties.

    Vai varbūt vienkārši ar kaut ko jāaizpilda portāls. Re, te ir gatava ziņa, Zemgales Ziņas pat jau aptaujājuši "ekspertus" -- atliek tik pārspiest.

    Bet ZZ -- tādu sīku reģionālo avīzīšu lasītājiem ļoti patīk, ka norej kādu mazliet citādāko. Visādi "sektanti" tam ir ļoti pateicīgs mērķis.
Powered by Sviesta Ciba