only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2021-08-12 21:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ka-ba-či
izmēģināju to recepti, ir tik laba!
galvenais nepārvārīt tos kabačus tik, cik norādīts receptē (vēljovairāk, ja jums ir jaunie mazie kabačello) un apsoliet neizlaist to daļu ar baltvīnu, ja?
pelēkā ciabatta tur iet klāt gluži pieklājīgi.

https://www.kshb.com/entertainment/kcl/food-kcl/recipe-squash-casserole


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ernuerna
2021-08-12 21:36 (saite)
Paldies! Mums pārkabacijā noderēs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2021-08-12 22:07 (saite)
lai labi garšo :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2021-08-12 22:45 (saite)
Vo, es tieši meklēju, kā izlietot vēl kaut ko no kabača. Jāiet pirkt baltvīnu.
Šodien izcepu sacepumā kabaci ar tomātiem un sieru, sapratu, ka pietrūkst kaut kāda elementa, kas uzsūc lieko mitrumu - rīvmaizes, makaronu vai tml.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2021-08-12 22:55 (saite)
tā maize baltvīnā un krējumā tur paliek vienkārši grēcīga, jā :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2021-08-12 23:09 (saite)
Austrumos šito risina škīvī liekot saplēstu plakano maizi un to pārlej ar sautējumu :D
Moš izmēģināšu ar kabaci, sen neko neesmu taisījusi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2021-08-12 23:27 (saite)
Es beigās saslaucīju ar pašcepto baltmaizi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kihelkonna
2021-08-13 09:17 (saite)
Es veel neesmu izaugusi liidz tam, lai kabacii lietu viinu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2021-08-13 09:24 (saite)
nu tad neko

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]negaisiic
2021-08-13 18:16 (saite)
es viņvakar atklāju perfekto kabaču saglabāšanas recepti ziemai - iemarinēt tāpat kā gurķi! nenormāli garšīgi! bet Tu jau noteikti šito zināji :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?