only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2016-09-30 07:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pozitīvs rīts, lasam komentārus pie hotai raksta par bēgļiem, kur viņu lamā par velkomistu un sola pa zobiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kautskis
2016-09-30 12:12 (saite)
Nu bet tad arī, kas tā raksta. Ne uz kādu Leipcigu nav jābrauc, lai sacerētu pareizu rakstu par migrantiem.

"Vēl pavisam nesen Leipcigas pamatskolā skanēja bezbēdīgi bērnu smiekli, taču tagad to skauj drūms klusums, ko laiku pa laikam pārtrauc kliedzieni "Allāhu akbār!" Multikultūrālisma vārdā mazie vācu bērni patriekti no savas skolas. Tagad tā ir migrantu nometne.

Vietējie baidās tai tuvoties. Apkārtnē pazūd kaķi un klīst klusas baumas par izvarošanām. Vietējie ar mums piekrita runāt tikai tad, kad apsolījām: vācu mediji viņu vārdus neuzzinās.

"Tie, kas kaut ko iebilst, pazūd bez pēdām Merkeles lēģeros," stāsta klusa, iebiedēta sieviete, laiku pa laikam piekārtojot lakatu, kas sedz viņas gaŗos, blondos matus. "Mums ir bail organizēt pašaizsardzības vienības, jo ikviens var izrādīties režīma informants. Tā nu mēs cenšamies neizcelties un gaidām savu likteni."

-- un tā uz priekšu.

Uzreiz būs nez cik lasījumu, šēru un laiku!

(Atbildēt uz šo)


[info]hotai
2016-09-30 12:35 (saite)
apkārtējie kaķi sačukstas par izvarošanām..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kautskis
2016-09-30 13:23 (saite)
Sirma māmuļa, kas bērnībā pārcietusi kaŗu, klusi nočukst: "Vienmēr cerēju, ka manām mazmeitām šīs šausmas nebūs jāpiedzīvo. Cik rūgti esmu vīlusies."

Viņas asaru un sāpju pilnajās acīs sastingst mēms kliedziens un baigs brīdinājums. "Neļaujiet, neļaujiet, lai tā notiek arī pie jums!," viņa uz atvadām iekliedzas, aizmirsusi par to, ka multikultūrālistu režīms izdzird katru skaļāku vārdu.

Vēlāk uzzinām, ka pēc dažām dienām sirmā sieviete aizvesta nezināmā virzienā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-09-30 13:37 (saite)
tas ir tavs kreatīvs? nebaidies, ka to tūlīt nodrukas Lauku avīze kā ziņu no drošiem avotiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2016-09-30 13:56 (saite)
Pareiz, jāuzmanās. Cerams, ka LA žurnālisti nelasa cibu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-09-30 14:11 (saite)
naivais

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hotai
2016-09-30 13:37 (saite)
22 gadus vecais Dīters mugursomā nēsā titāna plāksni, galvā viņam ir tēva dotā motociklista ķivere, ražota vēl DDR laikos. Dīters studē Leipcigas universitātē ģermānistiku, viņa ceļš ik dienas ved caur tā dēvētajam bēgļu geto Konevicā, Leipcigas dienvidu priekšpilsētā. aptuveni kilometru caur šo rajonu viņš skrien skriešus, jo bēgļi jau ir iegaumējuši, ka slaidais, blondais puisis ir vācietis, un ik reizi, kad viņš dodas caur geto, Dītera virzienā lido akmeņi, biezas vācvalodas grāmatas un kāļi, kurus izsniedz bēgļu centrā. apkārtceļš ap geto ved caur dzelzceļmalas krūmāju, no kura Dīteram ir vēl vairāk bail. pilsētas leģenda vēsta, ka tur mīt cilvēki ar neona acīm. titāna plāksne un ķivere pasargā Dītera miesu, bet ik katrs kālis, kas atsitas pret viņa mugura, sagrauj pēdējās vācu puiša pašapziņas paliekas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kautskis
2016-09-30 13:59 (saite)
Labi, tikai daži labojumi. Saukt viņus par bēgļiem ir Sorosa propaganda, labāk migranti vai – vēl labāk – teroristi. Un kāļus sen vairs neizsniedz, no tiem migranti jau sen atteikušies. Nu viņu nomētā ar tādiem aifoniem, par kādiem Dīters var tikai sapņot. Savukārt bēgļiem tie vairs nav gana labi, un iztapīgā Vācijas valdība viņiem nopirkusi jaunus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?