only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2015-01-07 12:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uztaisīju sev pusdienās vienu no saviem studiju gadu kad-nav-naudas-un-ledusskapis-tukšs ēdieniem. nevis tāpēc, ka nebūtu naudas, bet drīzāk atmiņu un fakta, ka man viņš patiešām ļoti ļoti garšo dēļ. tāds quilty pleasure. tā kā pagrūti atzīties ir, bet here it goes... tie ir makaroni, izvārīti, cepti ar sieru un ēdami kopā ar saldo čili mērci. otrs bija burciņā nopērkamā biešu zupa. 50 santīmi un bija ēdiens uz teju vai 3 ēdienreizēm.

stāstiet tagad jūs man, ko ēdāt periodos, kad nebija naudas esot jauniem un/vai studentiem? kas bija īpašais firmas ēdiens? kas bija tas, ko skrējāt pirkt pirmo, par saņemto stipendiju/pabalstu no vecākiem?

par alko šoreiz nē :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2015-01-07 13:18 (saite)
Savlaik nosacītos beznaudas periodos, kad uznāca vēlme pēc kādas svaigas zaļbarības mēdzu gatavot to ko pats vēlāk nodēvēju par bada salātiem - sagriezti sīpoli, pirms tam pāris min pamarinēti sojas mērcē + etiķī (garšīgāk, bet parasti ne lētāk ir jebkādā skābā, piemēram citronu sulā) sajaukti ar sarīvētiem svaigiem kāpostiem (kad ir vairāk naudas, var atļauties pielikt kādu ābolu, gurķi,tomātu u.tml.).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pinjons
2015-01-07 13:25 (saite)
P.S. Šāda veida svaigu dārzeņu salātus, dažādās (vairs ne tajās lētākajās) variācijās regulāri gatavoju joprojām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?