tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2014-09-23 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stabilas vērtības
Wow, nezināju, ka ciba ir tāda. Tu vari dzert, pisties rinķī apkārt, lietot narkotikas un lamāties, nobody cares. Bet atliek tikai izteikties par pārspīlētu mazu un niķīgu bērnu klātbūtni dažādos publiskos pasākumos, lai sāktos masveida apvainošanās un centieni norādīt, ka tā ir slikti, ko mēsiesāksimarsavudemogrāfijulatvijaizmirspēcpārisgadiemfuikaunsstulbādirsa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tikko_pamodos
2014-09-24 14:41 (saite)
Šis nu gan ir pilnīgs bulšits. Mēs varam izteikties par kaut ko tikai ar pieredzi? Ā, tad ejam līdz galam, es drīkstu teikt, ka slepkavot ir slikti tikai tad, ja pati esmu slepkavojusi, ja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-09-24 14:49 (saite)
šis jau aiziet galējībās. būšana par vecāku apgāž kājām gandrīz visus uzskatus. jo tas IR pilnīgi savādāk. viss ar bērnu ir citādāk. un bez bērna to nav iespējams zināt.

(kas, atkal, nedod tiesības lepni visiem traucēt, bet ne par to)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-25 11:27 (saite)
Tu runā tā, it kā es būtu pēdējos desmit gadus dzīvojusi izolētā vidē, rezervātā bez bērniem. Savas māsas vecāko meitu, kura piedzima tad, kad man bija padsmit gadi, esmu ļoti daudz auklējusi, tāpat kā māsas turpmākos bērnus. Runa nav par pieskatīšanu pāris stundas divreiz gadā un pa svētkiem, esmu ņēmusies ar viņiem vasarām un nedēļām, kad ir bijusi tāda vajadzība palīdzēt. Ar pilnu atbildību par sīko būtni no rīta līdz vakaram, tāpēc nevajag man stāstīt, ko es zinu vai nezinu. Mana tantes mīlestība un atbildība nav mazāka tikai tāpēc, ka es viņus pati neesmu izspiedusi no savas kājstarpes, bļe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]tikko_pamodos
2014-09-25 13:21 (saite)
Met vēl akmeņus, dārgā, izrunā visu, kas tev sakrājies. Redzu, ka daudz aizvainojuma par visiem pāridarījumiem mūžā. Kuce tevi uzklausīs, kuce nepārmetīs, noraksti savas dusmas, paliks vieglāk un varēsi turpināt dienu ar labi padarīta darba apziņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]somatika
2014-09-25 13:30 (saite)
Piedod, es uzvilkos par tēmu, nevis tevi. Nopietni. Atvaino. Ļoti iespējams, ka man ir problēma ar šo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-25 13:32 (saite)
Es to saprotu un tieši tāpēc arī neapvainojos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?