Kathe Kollwitz ([info]tapetes_puksts) rakstīja,
@ 2018-06-06 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man jāpārtrauc atļaut vīriešiem sev izmaksāt un pēc tam brīnīties par viņu attieksmi. bet tas ir tik ērti un ekonomiski, bet tikai pēc tam viņi iedomājas, ka var tevi kontrolēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]glam_our
2018-06-06 13:53 (saite)
Nav tā, ka man bieži kāds izmaksā, bet kad izmaksā, es uzskatu, ka viņam tas ir jāuztver kā naudas mešana fēniksa apītī, var gadīties, ka izkrīt laimests, bet pārsvarā tomēr nepaveicās. Ar šo pieeju esmu zaudējusi vainas apziņu un to dīvaino sajūtu, ka tagad es esmu par kaut ko pārādā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]emi
2018-06-06 16:29 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]temperature
2018-06-06 19:49 (saite)
o, cik tas ir prātīgi! es nekad nebiju par to domājusi šādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]justmy2cents
2018-06-07 00:42 (saite)
Metode tikpat lieliski noder arī, lai attaisnotu dažu banknošu izvilkšanu no maka, kamēr sponsors neskatās. Un vēl daudz ko. Paldies, ņemšu talkā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2018-06-07 07:07 (saite)
Nē, tam nav nekāda sakara. Ja viņš grib gemblot un domā, ka mana attieksme mainīsies nopērkot man dzērienu - lūdzu, Tavs risks. Kāds tam sakars ar zagšanu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2018-06-07 11:34 (saite)
Bet tas piekrišanas akts un tas, ka tu komunicē un smaidi un reizēm pasmejies par jokiem automātiski rada signālu, ka tu viņu arī gribi un pašsaprotami, ka viņš drīkst sākt tev pieskarties utt. Jo kāpēc lai tu komunicētu vienkārši komunikācijas pēc, ja viņu negribi. Vīrieši neizmaksās meitenei ja negribēs ielīst viņas biksītēs.
/aptuvenais pārstāts no viena tēviņa atbildes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2018-06-07 13:27 (saite)
Visticamāk, ka agri vai vēlu grib ielīst biksītēs, bet ar sev nepatīkamiem tipiem es nerunāju un eju prom, nevis ceru uz free drink. Ja mēs esam sākuši runāt, tad viņš ir man saistošs. Es zinu, ka šonakt manās biksītēs viņš nebūs, bet, iespējams, šis ir sākums garākai komunikācijai, tikpat iespējams, ka laimīgā kombinācija neizkritīs un mēs beigsim runāt jau pavisam drīz. Viņa brīva izvēle ir pievērst man uzmanību/izteikt komplimentu dzēriena formā, un ja viņš jūtas aizvainots par to, ka šādi nav izdevies mani nopirkt, tad nav brīnums, ka uzvedas kā neveiksminieks.

btw gadās arī komunikācija komunikācijas dēl, es jau kādu laiku visas sarunas sāku apmēram ar "esmu tikko precējusies" un ir gadījies, ka man uzsauc dzērienu, lai papļāpātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2018-06-07 13:31 (saite)
...un tas joprojām man liek justies neērti, bet es pieņemu, ka tā ir viņa brīva izvēle.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2018-07-07 12:45 (saite)
Nav tik traki. Esmu dzirdējusi arī vīriešus sūdzāmies - kā lai meitenei izmaksā dzērienu tā, lai viņa nepadomā, ka gribu ar viņu gulēt? Man liekas, ka daļai džeku tas ir daudz vienkāršāk – meitene bez dzēriena, varētu papļāpāt, a davaj es tev izmaksāju. Es tāpat esmu darījusi džekiem. Viss ir attieksmē un to "tikai nelien man biksēs" tipa sarunas veidu var droši apgūt. Pati dzēriena paņemšana, manuprāt, pēc zaļās gaismas īsti neizskatās, ja nu vienīgi totāliem idiotiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?