Kathe Kollwitz ([info]tapetes_puksts) rakstīja,
@ 2018-06-06 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man jāpārtrauc atļaut vīriešiem sev izmaksāt un pēc tam brīnīties par viņu attieksmi. bet tas ir tik ērti un ekonomiski, bet tikai pēc tam viņi iedomājas, ka var tevi kontrolēt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tapetes_puksts
2018-06-07 11:34 (saite)
Bet tas piekrišanas akts un tas, ka tu komunicē un smaidi un reizēm pasmejies par jokiem automātiski rada signālu, ka tu viņu arī gribi un pašsaprotami, ka viņš drīkst sākt tev pieskarties utt. Jo kāpēc lai tu komunicētu vienkārši komunikācijas pēc, ja viņu negribi. Vīrieši neizmaksās meitenei ja negribēs ielīst viņas biksītēs.
/aptuvenais pārstāts no viena tēviņa atbildes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2018-06-07 13:27 (saite)
Visticamāk, ka agri vai vēlu grib ielīst biksītēs, bet ar sev nepatīkamiem tipiem es nerunāju un eju prom, nevis ceru uz free drink. Ja mēs esam sākuši runāt, tad viņš ir man saistošs. Es zinu, ka šonakt manās biksītēs viņš nebūs, bet, iespējams, šis ir sākums garākai komunikācijai, tikpat iespējams, ka laimīgā kombinācija neizkritīs un mēs beigsim runāt jau pavisam drīz. Viņa brīva izvēle ir pievērst man uzmanību/izteikt komplimentu dzēriena formā, un ja viņš jūtas aizvainots par to, ka šādi nav izdevies mani nopirkt, tad nav brīnums, ka uzvedas kā neveiksminieks.

btw gadās arī komunikācija komunikācijas dēl, es jau kādu laiku visas sarunas sāku apmēram ar "esmu tikko precējusies" un ir gadījies, ka man uzsauc dzērienu, lai papļāpātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]glam_our
2018-06-07 13:31 (saite)
...un tas joprojām man liek justies neērti, bet es pieņemu, ka tā ir viņa brīva izvēle.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?