svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2016-11-08 14:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jūs varat noticēt, ka Tramps agrāk bija šāds: https://www.youtube.com/watch?v=0-w47wgdhso Es domāju, ka es neesmu novērtējis viņu pienācīgi un viņš gauži izliekas par tempermentīgu pizģuku vai arī viņu ir skārusi ļoti agrīna demence.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-11-08 23:17 (saite)
"stagnējošo eliti" - kas tieši tavuprāt konstituē "eliti" asv? Pa manam elite nebūt nav tā, kas tur stagnē, viņai klājas gana labi un aizvien labāk (pat īsti nesaprotu, kāpēc tur kāds vispār pie prezidentālajiem grožiem lien, nepateicīga tāda lieta uz kopējā elitāro iespēju fona, droši vien kkāda badge sistēma, kur prezis ir viens no top badge); savukārt parastie mirstīgie atrod sevi uz aizvien zemākas un zemākas pakāpes iespēju kāpnītēs. Ironiskā kārtā revolucionāras rūgšanas vietā (neatbalstu revolūcijas, bet tā cita tēma) šobrīd drīzāk notiek vēl sūrāku kaklakungu meklēšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-09 07:07 (saite)
Stagnējoša as in autoritāra un pašapmierināta, aizmirsusi savu purposu, kas tai nolikts konstitūcijā (ne velti pēdējo tagad cenšas visādi ķidāt, relativizēt). Politiķi kļuvuši par 100% patriciešiem, kas kalpo tikai sev un savam piemājas oligarham, nevis demosam. Klintone hrestomātiska tāda politikāņa piemērs, tāpēc jau tik nepatīkama šķiet pat daudziem demokrātu vēlētājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-11-09 08:17 (saite)
un Tramps kā nepatricieša piemērs? Tu to nopietni?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?