svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2016-11-08 14:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jūs varat noticēt, ka Tramps agrāk bija šāds: https://www.youtube.com/watch?v=0-w47wgdhso Es domāju, ka es neesmu novērtējis viņu pienācīgi un viņš gauži izliekas par tempermentīgu pizģuku vai arī viņu ir skārusi ļoti agrīna demence.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2016-11-08 17:59 (saite)
Laiž pizģuku. Cilvēki, kas domā, ka viņš ir stulbs, paši ir stullbi. Viņš vienkārši ir ģeniāls populists.

(Atbildēt uz šo)


[info]helvetica
2016-11-08 21:22 (saite)
tāds pats kā tagad, dirsējs, kurš izbauda sevi. Noteikti ir forši būt Trampam, gan toreiz, gan tagad, par to nav runa, sūdīgāk ir būt tam, kas saņem no šitādiem dirsējiem koka īso galu. Kamēr tas biznesa ietvaros, fine, gribi, patīk - dari biznesu, negribi, nepatīk - nedari. Savukārt, kad šāda persona bīda politiku un tādējādi tieši vai netieši ietekmē veselas sabiedrības, tad vairs nav pārāk forši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-08 21:28 (saite)
Trampa balsotāji pamatā ir tieši tie, kas pēdējās dekādes laikā dabūjuši koka īso galu. Pamatā strādājošā vidusšķira, kura acīmredzami neietilpst globālās ķirzakokrātijas plānā. No šādu cilvēku viedokļa balsot par Trampu ir risks, kas var attaisnoties vai nē, bet balsot par Klintoni ir uzreiz iešaut sev kājā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-11-08 22:06 (saite)
Nu, par klintoni var balsot bez ilūzijām (tas būs tieši tik sūdīgi, cik tiek demonstrēts), bet mani nebeidz pārsteigt, ka ir cilvēki, kuriem šķiet, ka persona, kura nekad nav turējusi rūpi ne par vienu ārpus sevis un daudziem jo daudziem vnk dirsis virsū no trešā stāva, pēkšņi ne no šā ne no tā paņems visus apdirstos aiz rociņas un izvedīs saulītē. Es vēl saprastu loģiku, ka sliktāk nebūs, būs interesantāk, vai viss pohuj, iegriezīsim tiem citiem, bet loģika, kuras ietvaros Tramps pēkšņi izrādīsies džekpots parastajam mirstīgajam ir loooooooooooool.

p.s. garās diskusijās atļašos neiesaistīties, jo ASV vēlēšanas nav mana darīšana, kā arī visi šie daiļdiršanas konkursi, kas ir ASV priekšvēlēšanu kampaņas, ir pupu mizas, jēga sāksies tikai pēc tam, kad būs jāstrādā ar senatoriem etc., tad varēs novērtēt rezultātu (es godīgi sakot domāju, ka Tramps ar savām spējām panāktu jaudīgāku rezultātu, nekā Klintone, viennozīmīgi, vienīgais, šaubos, vai "parastajiem cilvēkiem" no tā būs kāds labums".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-08 22:47 (saite)
Klintone arī nav turējusi rūpi ne par vienu ārpus sevis un savu seksuālo vīriņu, tā kā neredzu pointu. Kā jau teicu - Trampa izvēle ir loterija. Ticams ir variants, ka nekas vispār diez ko nemainīsies arī ar viņu priekšgalā. Imo amerikāņiem jātaisa populāra revolūcija, lai izsistu no siltajām vietām stagnējošo eliti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-11-08 23:17 (saite)
"stagnējošo eliti" - kas tieši tavuprāt konstituē "eliti" asv? Pa manam elite nebūt nav tā, kas tur stagnē, viņai klājas gana labi un aizvien labāk (pat īsti nesaprotu, kāpēc tur kāds vispār pie prezidentālajiem grožiem lien, nepateicīga tāda lieta uz kopējā elitāro iespēju fona, droši vien kkāda badge sistēma, kur prezis ir viens no top badge); savukārt parastie mirstīgie atrod sevi uz aizvien zemākas un zemākas pakāpes iespēju kāpnītēs. Ironiskā kārtā revolucionāras rūgšanas vietā (neatbalstu revolūcijas, bet tā cita tēma) šobrīd drīzāk notiek vēl sūrāku kaklakungu meklēšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-09 07:07 (saite)
Stagnējoša as in autoritāra un pašapmierināta, aizmirsusi savu purposu, kas tai nolikts konstitūcijā (ne velti pēdējo tagad cenšas visādi ķidāt, relativizēt). Politiķi kļuvuši par 100% patriciešiem, kas kalpo tikai sev un savam piemājas oligarham, nevis demosam. Klintone hrestomātiska tāda politikāņa piemērs, tāpēc jau tik nepatīkama šķiet pat daudziem demokrātu vēlētājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-11-09 08:17 (saite)
un Tramps kā nepatricieša piemērs? Tu to nopietni?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?