starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2011-06-12 08:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ringo Deathstarr

koloīds
jūs arī pēc garšas spējat atšķirt vai rīta kafijai cukurs ir pievienots pēc tam, kad tā ir ievilkusies , vai tas vispirms ir izšķīdis karstā ūdenī pirms kafija ievilkusies?
tie tak ir divi pilnīgi dažādi dzērieni! tur pilnīgi cita koloīdķīmija - savādāka reakcija ar atšķirīgiem savienojumiem rezultātā. skaidrs ka viena garša ir ja cukura šķīdums ūdenī reaģē kafijas aktīvajām un ēteriskajām vielām, bet otra garša kad kafijas novilkums saskaras ar cukura molekulām.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]starro
2011-06-12 09:06 (saite)
pēc cukura patēriņa paradumiem lai arī atšķir!
viena tējkarote ir pilnīgi optimāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2011-06-12 16:08 (saite)
kāpēc kafija jābojā ar cukuru.. ? labaak ko saldu piekost

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?