starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2011-06-12 08:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ringo Deathstarr

koloīds
jūs arī pēc garšas spējat atšķirt vai rīta kafijai cukurs ir pievienots pēc tam, kad tā ir ievilkusies , vai tas vispirms ir izšķīdis karstā ūdenī pirms kafija ievilkusies?
tie tak ir divi pilnīgi dažādi dzērieni! tur pilnīgi cita koloīdķīmija - savādāka reakcija ar atšķirīgiem savienojumiem rezultātā. skaidrs ka viena garša ir ja cukura šķīdums ūdenī reaģē kafijas aktīvajām un ēteriskajām vielām, bet otra garša kad kafijas novilkums saskaras ar cukura molekulām.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?