starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2011-06-12 08:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ringo Deathstarr

koloīds
jūs arī pēc garšas spējat atšķirt vai rīta kafijai cukurs ir pievienots pēc tam, kad tā ir ievilkusies , vai tas vispirms ir izšķīdis karstā ūdenī pirms kafija ievilkusies?
tie tak ir divi pilnīgi dažādi dzērieni! tur pilnīgi cita koloīdķīmija - savādāka reakcija ar atšķirīgiem savienojumiem rezultātā. skaidrs ka viena garša ir ja cukura šķīdums ūdenī reaģē kafijas aktīvajām un ēteriskajām vielām, bet otra garša kad kafijas novilkums saskaras ar cukura molekulām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lennay
2011-06-12 08:52 (saite)
Pirmkārt, cukura likšana PĒC TAM ir resursu izniekošana - viņš lāga neizšķīst, vai izšķīst kaut kur apakšā, un padara kafiju diezgan nedzeramu gan augšā, gan apakšā. Otrkārt, tādas kafijas saldums ir drīzāk salkanums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2011-06-12 08:58 (saite)
es gan dzeru Kafiju Ar Cukuru, nevis cukurūdeni ar kafijas garšu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lennay
2011-06-12 09:02 (saite)
es vispār tikai puskaroti cukura uz krūzi lieku. Vai tik tas nebiji tu, kas tās cukura kaudzes krūzē krāva? Vai arī otrs bračka, ai, kas lai viņus visus atšķir :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2011-06-12 09:06 (saite)
pēc cukura patēriņa paradumiem lai arī atšķir!
viena tējkarote ir pilnīgi optimāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2011-06-12 16:08 (saite)
kāpēc kafija jābojā ar cukuru.. ? labaak ko saldu piekost

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?