aituvīrs ([info]sodienliist) rakstīja,
@ 2019-11-18 22:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāmatas

"Būtu vajadzējis piedāvāt tēju, bet man nebija sviesta." Kāpēc sviests? Kur tur sviestu?

(Bulgakova Teātra romāns)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rindra
2019-11-18 22:40 (saite)
Tas varbūt tāpēc, ka parasti tādā kārtīgā tējas dzeršanā arī ēd kaut ko. Angļiem ir scones with jam and cream. Krieviem droši vien arī ko piekoda.

(Atbildēt uz šo)


[info]etiiopiia
2019-11-19 01:12 (saite)
lasīju par Butānu. tur budistu templī brokastīs pasniedza tēju ar tajā kūstošu sviesta pukuci. iespējams, tas izplatīts arī citās Dienvidāzijas valstīs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sodienliist
2019-11-19 21:03 (saite)
Par to sviestu tējā man arī pirmajā mirklī ienāca prātā, bet tomēr liekas diezgan jocīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kochka
2019-11-20 01:41 (saite)
Es arī kaut kur lasīju, ka t.s. Tibetas tējai ar pienu liekot klāt sviestu. Droši vien arī garšvielas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]magnolia
2019-11-20 20:08 (saite)
piens, sviests, kurkumas pulveris, drusku maltu melno piparu..es vēl lieku medu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sodienliist
2019-11-20 21:37 (saite)
un garšīgi? varētu izmēģināt, izklausās labi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]magnolia
2019-11-21 03:51 (saite)
man liekas ļoti garšīgi, bet es taisu ar govs pienu. tas jau galīgi old school, jo not vegan:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]magnolia
2019-11-20 20:09 (saite)
oi, pēkšņi sapratu, ka nezinu, vai tā ir tibetas. bet IR

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?