Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2007-07-10 14:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pē'digā būtiskā infa
kā man gribas parunāt ar viedajām sievelēm krii un kuumu !!!!

eh,,, bet vispār,,,

es braucu uz Latviju Rīt ! un būšu 3 nedēļas !

un man ļoti gribas redzēt un apkampt visus visus cibiniekus :)

ja jūs kā kūms piemēram atstātu savus tel, es pat jums zvanītu
varat zvanīt arī man


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: njaa
[info]kuminjsh
2006-07-10 16:51 (saite)
a ja vēl prātiņu samērīsiet, ai, ai, nabaga sāra - cik Tu būsi viegla!;P

Piedod, bet visu laiku smiekli nāk, kad lasu "Sāra" - laukos kaimiņiem kaķene ir Sāra, nu tāda... khem, khem, knapi spēj kaķēnus slīcināt...;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

jaa
[info]sara
2006-07-10 16:55 (saite)
tava diskusija par kg liekajiem un justies nezjeeliigi apmierinaatai par tiem gan ir baigais augstais intelekta kriteerijs :)
p.s. ja tu justos o.k. tad vispaar par to nerunaatu vai arii, ja justos ne visai neriitu un ietu uz sporta zaali, bet sjii zjeliigaa sevis atttaisnosjana ir smiekliiga

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: jaa
[info]snorke
2006-07-10 16:58 (saite)
kas tevi nomāc, kas grauž mazo sirdi ???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: jaa
[info]krii
2006-07-10 16:58 (saite)
Rodas iespaids, ka Tev varbūt nav lieku kilogramu, bet toties ir vairākas tonnas nīgras nūģības, kas nevienu ļautiņu daiļāku un tīkamāku nedara gan:P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: jaa
[info]kuminjsh
2006-07-11 09:47 (saite)
1.kārt - es nebūt nepiedāvāju Tev ar mani mērīties, bet ar Snorki, un izteicu tīri subjektīvu viedokli par šīs mērīšanās rezultātiem. Jo, redz, Snorki es zinu jau gadiem un esmu ļoti augstās domās par viņas prātu. Tu, turpretim... nu vienīgais, ko es par Tevi zinu, ka Tu knapi ievelcies Cibā, tā mēģini šeit ieviest delfu uzvedības stila sliktākos paraugus. Un tas nu nebūt nedara Tev godu.
2.kārt - nu ko nu es - kur nu man ar Tevi mērīties: man nav nej 3 doktora disertācijas, nej māja Langstiņos, nej Misters Tukums '89 par mīļāko, kā, acīmredzot, ir Tev;)

P.S. Varbūt tas man kāds iedzimts stulbums, bet tok neatceros, ka būtu rakstījusi ko tādu: "Ak, mīļā, viedā, gudrā Sāra, jele pastāsti man, ko man darīt, kā man dzīvot, kā audzināt bērnu un iekārtot dzīvokli, ko darīt ar savu ķermeni, citādi es jūtos tik nelaimīga! Ak, Sāra, ja Tu man steidzīgi nedosi padomu, es kritīšu gar zemi un grauzīšu galda kājas izmisumā!" A žēl, ka Tu kaut ko tādu nemēģināji ierakstīt manā žurnālā - būtu man pārādā kādus 50 Ls;)P A tā... zini, vari iebāzt savu izcilo viedokli par mani savā smukajā pakaļā un pabubināt;) /dzīvespriecīgi pasmaida, sakārto banti un dodas lēkāt klasītes/:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?