Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2023-05-07 09:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar 12. diena low carb rezimaa

2 olas ar zukini, 1 kar proteina sakulta ar zemeneem
2 skivisi pasvaritas vistas zupa (vistas fileja, burkans, sipols, fenhelis, karijs, kurkums) - nenormali garsiga, bet tai eko-vegetarajaa buljona kubikaa 5.7 g saals ! kluda!
protein shake ar zemeneem
uzkapu sacro montee

0, kopaa -4.8 kg, skrobe par nulli, vismaz -0.1 gribejas un jaunu ciparu redzet

ketoze stipra,
udens aizture (iespejams hormonala rakstura)
vajadzetu mazaak sals, vairak udens un domaju varbut kaalija bundzu nopirkt (t.s. elektrolitus), jo it kaa ar ketozi skalojoties tie Na, K un Mg aaraa - Na jau dabu ar parasto sali, bet citi sanak par maz
problema, ka elektroliti nak komplektaa tikai ar sukralozi uc saldinatajiem, pret ko esmu principaa pret, un tad atkal amazone jadarbina


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: vajadzetu mazaak sals ?
[info]barbala
2020-05-07 15:59 (saite)
man atbalsojas apmēram 87% no tā, ko raksti par šo tēmu un faak, mēs katrs esam atšķirīgi: ģenētikas īpatnības, komplekcija, dzīvesveids, psiholoģiskā labjūta, es lasīju to 120x komentāru threadu pie tevis un domāju, šā uzrakstīšu kā tas ir , kā tas ir nevis akadēmiskos rakstos/vienos vai citos pētījumos, no kuriem neviens nekad nav longitudionāls, līdz ar to, viss ko salīdzinām, ir dažādi gadījumi dažādās izlases kopās; beeeet, katrs sev esam viens vienīgs un maķenīt pēc prmajiem gadiem dzīvē un cīņā ar sevi mazliet saprotam, kā uz ko reaģē mana psihe vispirms un mans ķermenis- pēc tam.

es neticu uztura zinātnes tendenču patiesībiņām gandrīz nemaz, īpaši kopš laika, kad nu jau, cerams, mainstrīmā ir izpratne par to, kur tieši mūs visus ir aizvedis ogļhidrātos balstītais kviešu un procesēto sūdu uzturs.

formula ir viena, inputs mazāks par outputu, otra- ar olbaltumvielām var tikt tālāk/ilgāk; trešā- izvēlies un uzmanies ar tauku avotiem.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: vajadzetu mazaak sals ?
[info]snorke
2020-05-07 16:51 (saite)
absoluuut piekriitu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?