Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2023-05-05 09:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
10. diena low carb rezima

2 olas (+ 1/3 karote proteina), senes, tomati
vista 130g, senes, tomati, loti liela bloda salatu ar extravirgin olivellju
1/2 skele lowcarb maizes ar tunci, redisi

-0.2 kg, kopa 4.6 kg, kleita kluvusi brivaaka

vairak jadzer udens, vairak jasporto, bet principaa uzskatu savu rezimu par idealu - jutos mozaka un energiskaka ka parasti, nav izsalkuma absoluti

sorita brokastis, atklajumi, ko iesaku

low carb maize - skele ir < 4g oglhidratu, 11 g proteinu, 7g skiedru, un garso un izskatas labi un ar 1 skeli pietiek lieliskaam brokastim
tuncis stikla burcinjaa - tomer daudz labaks vai vismaz glitaks par bundzu tunci, arii uzglabat eertaak un est patikamak
fenhelis - lielisks darzenis


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snorke
2020-05-05 13:22 (saite)
- man tacu nav nekas pret plant-based, tiesi otradi - es edu kilogramiem darzenju, drusku ari auglu un paksveidigo!
- jaa, parstradats, bet jaizvelas mazakais no launumiem - ir tacu DAUDZ labak apest 50g (50g!!!!) sadas maizes sad un tad, ne pieritos ar picu, tam tacu tu piekritisi ? nu un kategorijaa "maize" si ir vislabaakaa opcija
- Galvenais noteikums -dieta jabut garsigai, patikamai un ilgspejigai, bez cravings, un seit jaievero sapratigs lidzsvars, 80-90 % ir dabigs un eko, tad 10-20% var parstradatus, izveloties labako pieejamo, merkis attaisno lidzeklus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jojo
2020-05-05 13:53 (saite)
:) i am not arguing, i am saying, awsome! :) manuprāt, veselīgāks kā gaļas gabals un, lai ir pārstrādāts. ar visu to veselīgāks kā gaļas gabals.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2020-05-05 13:59 (saite)
man liekas, mums agree to disagree, jo es jau 100x visu izskaidroju, ka nav iespejams ar plant-based dabut to proteinu daudzumu pie zemiem oh un ccal

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?