gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-09-21 18:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pinkšķ...
Mūzika:Coco Montoya- Good Days, Bad Days

Nevaru saprast, kas notiek... Liekas, ka kkas nav kārtībā, ka viss iet greizi, bet nevaru neko mainīt, jo tiklīdz nolemju nedarīt kādu konkrētu lietu, tā pēc mirkļa jau daru vēl lielākas stulbības! Man tas riebjas! Es gribu, lai man un maniem tuvajiem ir labi, bet tā var būt tikai vienai pusei, jo ja viņiem (labi, konkrēti viņam) ir labi, tad man ir slikti, bet kad man ir labi, tad savukārt viņš nav laimīgs.. Bet es negribu visu mūžu dzīvot nākotnē un cerēt, kad mums būs daudz naudas, kad viņš būs ieguvis 10 doktorgrādus, kad viņš būs izmācījies entajās ārzemju augstskolās, tad mēs būsim laimīgi kopā.. Es gribu būt laimīga tagadnē un būt kopā ar viņu, bet viņš ir laimīgs ar grāmatām.. Ir sajūta, ka to vienu dienu nedēļā viņš atvēl man, lai apmierinātu savas vēlmes, bez kurām viņš varētu arī iztikt, ja vien tas dotu labas atzīmes, un aiz pienākuma, lai es nesāku taisīt pavisam lielus tračus! Un kad es satieku viņu centrā, tad viņš piekrīt satikties, lai nebūtu tā, ka viņš mani atšuj, nevis tādēļ, ka grib.. Es gribu saņemties un nelikties ne zinis, piekrist viņu satikt, kad viņš to ierosina un darīt savas lietas, bet es tā nespēju, man to vajag biežāk, es nevaru neatbildēt uz viņa sms un izdarīt to tikai vakarā, lai gan viņš to ir atsūtījis rīta pusē, es nespēju satikties 1x nedēļā, lai gan viņš to visticamāk vēlētos 1x mēnesī! Es nespēju iedomāties nebūt ar viņu kopā, bet tajā pašā laikā viņš paziņo, ka varētu aizbraukt uz 2 gadiem.. Tas teikuma sākums par nelikšanos ne zinis izklausās pēc iepriekšējo attiecību modeļa ar ex.. Vēsture atkārtojas, es atkal daru tos pašus idiotismus, rīkojos tāpat un runāju to pašu, lai gan negribu, bet es nesaprotu, kā lai dara citādāk.. Kā panākt, ka esam apmierināti abi? Kur rast kompromisu???
Tas viss izklausās pēc slima suņa murga..
Es zinu kā man ir paveicies, es māku to novērtēt, bet es nemāku to saglabāt...

Man vajag psihologu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]4
2005-09-21 20:04 (saite)
Tu mani arī sapinkšķināji. Tu skaļi pasaki to, kas tagad darās manā dvēselītē!
Turies dūd!!

btw. Psihologs nepalīdzēts. Es pēc savām pēdējām sūda attiecībām nekā tur neatrisināju. neuzzināju neko tādu, kas man jau nebūtu izskrējis caur smadzenēm sēžot WC uz aizvērta poda ar kokteili rokās, dienas vidū. Un kopā ar šmigu rijot asaras.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-21 20:26 (saite)
Re, tad jau lasot mēs abas esam pielikušas kādu lāsīti asaru jūrām, ko dien dienā kāds lej.. Katru reizi šito pārlasot man atkal kāda asariņa ir jānolej.. =/ Turies Tu ar!

Par to psihologu bija nu tā puse joks, puse nē, jo neticu, ka tas varētu ko mainīt, bet tajā pāšā laikā neredzu risinājumu, kas varētu man beidzot visu salikt pa plauktiņiem un ieviest skaidrītbu attiecību jomā! Jo viss jau ir labi, bet visu slikto izraisu es ar savām neriktīgajām sajūtām...

Re, atkal jau kārtējie murdziņi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]4
2005-09-21 20:37 (saite)
Mums ir tāda lieta, kā veselais saprāts un vēl tāda lieta, kā pašaizsardzība. Prāts atslēdzas, lai mēs nesajuktu. Līdz ar to nāk arī sajūta, ka ir bardaks un viss jāsaliek pa plauktiņiem... bet pirmslaicīga pa plauktiņiem salikšana nozīmē sevis sāpināšana. Tas laiks ir jānodzīvo, kā murgā, lai dzīvotu. Neviens ārsts tev nepalīdzēs. Tev pašai tas jāizdara. Paņem un pieraksti savas šī brīža izjūtas un izlasi pēc gada... Tas ir kas fenomenāls, kā mēs pašārstējamies. Tu lasīsi un sajutīsi lietas, kas sen jau būs tev mirušas... vēl vairāk, tev liksies, ka lasi sveša cilvēka dienasgrāmatu! Pamēģini... Es šodien arī ar kaulainu aci vienu dienasgrāmatu nopētīju... Rīt nopirkšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-21 20:44 (saite)
Īstenībā labs padoms ;) Nu tad sāksim abas ar rītdienu rakstīt savas "nepubliskās" dienasgrāmatas! :) Bet ai, kā gribās, lai viss ir pa plauktiņiem jau tagad un tulīt, lai nav jāmokās un uzreiz saprot, ko iesākt, lai labi gan man, gan viņam, gan kaimiņmājas kaķim.....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]4
2005-09-21 20:49 (saite)
Nu un ko tu darītu pēc tam, kad viss būtu salikts pa plauktiņiem? Aizver acis un iedomājies, ka viss ir ok! Kāds ir tavs nākošais solis? Piespiest zvana podziņu, lai māsiņa atnes kārtējo sauju tabletīšu? Šūpošanās pie loga un skatīšanās uz kaut ko, kas nav?
Ja man būtu viena vienīga vēlēšanās, es nekad nevēlētos būt laimīga... Manā uztverē tas ir muļķīgs smaids bardaka vidū! Neesošu emociju pieņemšana - vienā vārdā sakot vājprāts.
Rakstam, bet tā pa īstam. Ar tinti uz papīra. Un lai tās rindas izplūst no emocīju gūzmas. Tās būs tavas arī tad, kad būsi sirmgalve ar gūzmu mazbērnu un purpinātāju vīriņu pie sāniem! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-21 21:00 (saite)
starp citu, ja man būtu viena vienīga vēlēšanās es vēlētos zelta kredītkarti uz kuras nekad nauda nebeigtos.. cik iztērētu tik nāktu klāt =) vēl gan varētu veselību vēlēties, bet vēl neesmu izšķīrusies, ko ņemtu! =)
Nezinu, ko darītu, ja būtu viss pa plauktiņiem, vnk būtu miers sirdī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]4
2005-09-21 21:02 (saite)
Par naudu var nopirkt arī veselību un tā doma par Z-kredītkarti ir vairāk nekā ievērības cienīga... Kaut ko dzirdēju, ka ARSā ir labi speciālisti - pa plauktiņiem salicēji... moš sava miera labad aizej uz vienu konsultāciju?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-21 21:16 (saite)
Lielāko daļu no veselības tiešām var nopirkt, tāpēc jau arī domāju, ka drīzāk ņemtu karti!
Nezinu gan... Laikam pagaidīšu vēl kritiskāku mirkli, jo kad kārtīgi izraudās, padomā vai parunā ar mīļoto kko patīkamu paliek labāk, bet var jau būt, ka jāizmēģina.. =)

Ceru, ka arī Tev ir kaut drusku labāk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]4
2005-09-22 08:52 (saite)
Nu man ir labāk. Bet tā jau ir vienmēr, vajag tikai novirzīt domas uz kaut ko citu. Palasi grāmatu vai pazīmē - manā gadijumā! Tu studē? Tas būtu ideāli! :) Nekādām skumjām nepietiktu laika! :) Sesijas, pesījas... :D
Tātad mūsu izvēle ir karte un šodien mēs pērkam/sākam rakstīt dienasgrāmatas! Wīī! Pastāsti, kā Tava tīri vizuāli izskatās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 13:12 (saite)
Jap! Studēju, bet vakaros, pietam ir diezgan daudz laika.. Mācīties jau ir ko, bet izdaru visu nepieciešamo, bet ne vairāk, jo nekad neesmu bijusi uzcītīgais mācībbērns!

Manējā ir rozā =) Tas, lai prikolīgāk, jo īstenībā man pret rozā ir alerģija ;) un caurspīdīga.. salīmēšu uz pirmās lpp. bildītes, kas sirdij tuvas un tad jau, kad būs grūti, sākšu arī rakstīt.. Šodien laikam vēl nē, jo patreiz tas velns vairs neliekas nemaz tik melns! Un kāda ir Tava?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]4
2005-09-22 13:19 (saite)
Nūū, mana ir pūkaina un ar uzrakstu sweet... Un man liekas, ka šodien arī nekas neuzrakstīsies, jo... redz, tas vells arī tīri tāds, kā pūkains..:))) Bet zini kā, nevajag jau rakstīt tikai tad, kad ir sūdīgi.. Pāris teikumi dienas beigās.. Tīti tā, lai rozā krāsa sevi attaisno! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 13:22 (saite)
Es jau tā biju domājusi, ka gan jau dienas beigās kko ierakstīšu- kaut vai, cik labi šodien gāja, vai kā iemigu lekcijās ;)
Tavējā izklausās baigi mīlīgā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]4
2005-09-22 13:25 (saite)
Mhm.. Ja rakstot uznāks miegs, varēšu izmantot, kā spilvenu! :)))
Es ar pāris rindiņas... Tādā slīpā skaistā rokrakstā! Vai cik labi, ka man, ja pacenšos ir labs rokraksts! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]macabre
2005-09-22 12:11 (saite)
psihilogu izsaucaat :D?
man jau nu gan liekas, ka es tavaa tunelja galaa vareetu iesleegt gaisminju (pat ja taa buutu tikai ziimiite "NO EXIT"), bet nu tas buutu uz personiskaa piemeera un paaraak intiimi, lai es to raxtiitu publiski.
bet nu sveshas probleemas no malas risinaat ir makani viegli

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 13:18 (saite)
Īstenība tā problēma jau nav tik milzonīga, tā pat nav īsti problēma, vnk jātiek ar sevi galā, jāsaprot, ko var atļauties, ko nevar un ko darīt citādāk, lai abiem labi! Mamma ierosināja, lai aizpildu laiku cik vien var, lai nav jānīkst un jādomā visādi sviesti, jo kad būs vasara, tad varēšu laist haļavu, bet tagad jācīnās un jāaizmirst vasaras brīvība!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2005-09-22 13:26 (saite)
nu dziive jau vispaar vienkaarsha padariishana :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 13:27 (saite)
dzīvo, strādā, mirsti... tiešām vienkarši..

bet varbūt Tu biji domājis citādāk?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2005-09-22 13:43 (saite)
he he, nu jaa, kaut kas uz to pusi - life sucks and then you die :)

bet ja nopietni - gribeet visu un tagad ir normaali, jo nekad nezini vai liidz tam gaishajam "kaut kad" vispaar nodziivosi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 13:57 (saite)
Nu ja! To jau es mēģinu ieskaidrot tam vienam, kura dēļ, tad visas šis pārdomas ir.. Bet nesanāk! Viņš netic! Un tikai apgalvo, ka tas viss ir mūsu nākotnes labā, tas viss ir manā labā, lai varu braukt ar Lexus, dzīvot lielā mājā un dabūt savu angļu buldogu... Viss jau ir labi un skaisti, bet man nav garantiju, ka tā būs! Ja zinātu, ka tā notiks, tad neko nebilstu, bet es nezinu.. Un nezinu, vai pēc gada mēs vispār vēl būsim kopā, tādēļ gribu izbaudīt, ko var... Ehhh... Tās sieviešu prasības ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2005-09-22 13:59 (saite)
nu redzi, ne tikai tev nav garantiju ka taa buus, tev arii nav garantiju, ka peec 2iem gadiem tev to vajadzees :) zini, dziivee prioritaates mainaas briizhiem diezgan krasi.
izbaudi to, ko vari kameer vari, tikai izdomaa kaadu ne paaraak uzbaaziigu veidu kaa arii vinjam to ieskaidrot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 14:02 (saite)
Tev ir kāds zināms veids (kā jau gudram, vīrieša cilvēkam), kā to ieskaidrot? Es ticu, ka prioritātes mainās! Manējās pa 2 gadiem ir izmainījušās radikāli un naudu tiešām neuzskatu par primāro, bet viņam tā nav.. Ir padomi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2005-09-22 14:04 (saite)
1kaart - nezinu vai mani padomi tev derees, man tomeer mazliet cita specifika, jo ar sievieteem manipuleet vieglaak (vinjas tak pashas pieradushas manipuleet un nemaz negaida no taa stulbaa viiriskja, ka var iekrist vinja slazdos)
2kaart - kaa jau teicu - privaataa dziive ir privaataa dziive un nav manos principos par to runaat publiski

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 14:09 (saite)
nu jā, man parasti nav problēmu ar vīriešu apstrādāšanu, bet šoreiz gadījies īpašs tipiņš ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2005-09-22 14:10 (saite)
heh, nu tieshi taapeec jau tu vinju izveeleejies, ka vinsh ir iipashs, vai tad ne :)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 14:13 (saite)
bet PROTAMS! =)))))))))))))))))))))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2005-09-22 14:17 (saite)
nu re, gudrais teevocis macabre atkal pasaka to, kas visiem jau taapat sen skaidrs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 14:44 (saite)
Tu vienmēr proti pateikt visu to kā ir! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2005-09-22 14:50 (saite)
jaa... ja veel prastu izdomaat ko jaunu un origjinaalu, buutu pavisam labi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lusija
2005-09-22 12:27 (saite)
tik pazīstami....bet realitāte...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-22 13:19 (saite)
Nu ja, katram uznāk un pāriet un tad atkal uznāk un pāriet... Un tā visu laiku...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

vēzīšu izvalbīto acu psiholoģija...
[info]balodis
2005-09-22 22:07 (saite)
Oi, Tev te gan jau sakomentēts pamatīgi! Varbūt šī tēma jau ir veca, bet es to tikai tagad izlasu :) Tomēr nevaru atturēties neuzrakstot, ko par to domāju.
Katrs cilvēks pārdala savu laiku uz daļām - vienu daļu viņš atvēl SAVAI IZAUGSMEI, SAVU (UN TIKAI SAVU) MĒRĶU ĪSTENOŠNAI.
Kādi ir tavi mērķi? kāds ir Tavs sapnis par to, kas Tu esi, kas Tev piedrer, KAS IR JĀDARA, LAI TO SASNIEGTU? Ja Tu nebaidīsies sapņot un ticēt (!) nakotnei, tam, kas vēl nav un ko Tu vēlies, arī Tev būs ko darīt, kamēr jūs neesat kopā. Un tā nebūs tikai tāda gumijas stiepšana no viena brīža līdz otram, kad atkal varēšu viņu redzēt...
Izbaudi to mazo laiciņu, kad jūs esat kopā, jo laiks ir nežēlīgi īss pēc definīcijas. Lai šie mirkļi viņam paliek atmiņā un viņš vairs nevar bez tiem iztikt.
Katrs sapnis prasa rīcības plānu.
Nav svarīgi, vai Tu sasniedz mērķi - svarīgi ir tas, kas ar Tevi notiek, kad tu tiecies uz to.

Nezinu vai Tev no šitā būs kāda jēga, jo katrs jau citādāk uz lietām skatās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: vēzīšu izvalbīto acu psiholoģija...
[info]skyhell
2005-09-23 12:52 (saite)
Vispār jau tikai 3 dienu veca ;)

Nav jau tā, ka neko nedaru un tikai pārmetu viņam, ka viņš dara! Nebūt ne! Nav jau teikts, ka vispār nemācos un saprotu, ka viņam arī vajag mācīties, bet tajā pašā laikā nedomāju, ka visa dzīve ir viena vienīga mācīšanās! Neuzskatu, ka viņa laiks ir sadalīts vienlīdzīgi, jo esam patiešām kopā 1x nedēļā, kuras laikā viņš tik un tā domā par mācībām un to, cik slikti, ka tagad viņš nemācās, bet ir kopā ar mani- to viņš ir teicis pats, ka jūtas vainīgs, ka nemācās!
Kāpēc man ir jārīkojas, lai mūsu laiks viņam ir neaizmrstams? Ja arī tas tāds būs, tad viņš tik un tā varēs bez tā iztikt, jo viņš nevar bez mācīšanās... Viņš apgalvo, ka ir slinks, bet tos slinkuma brīžus viņš nevis izmanto un nobumbulē ar mani, bet gan nosēž pie galda, truli skatoties grāmatā...

Starp citu! Viņam, kā jau vēzītim ar izvalbītajām acī, Tava psiholoģija patīk, bet tas nedod man nekādu labumu! Pilnīgi nekādu, jo viņš turpinās sadalīt savu laiku tieši tā kā līdz šim un es varēšu turpināt tupēt un kalt plānus, kā lai neaiziet pa burbuli un viņš mani nepamet par manu lielo kašķīgumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: vēzīšu izvalbīto acu psiholoģija...
[info]balodis
2005-09-23 13:25 (saite)
Ko Tu gribi sasniegt un kāpēc Tu mācies?
(Neatbildi, ka tāpēc, lai varētu strādāt un eksistēt, bet, piemēram, ka gribi būt Latvijas bankas prezidente)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: vēzīšu izvalbīto acu psiholoģija...
[info]skyhell
2005-09-23 13:42 (saite)
Tāpēc, lai būtu kādas (savas) bankas prezidente, sēdētu pie milzīga ozolkoka galda, aiz muguras būtu stikla siena ar skaistu skatu un es visus komandētu, bet tas bija agrāk! Tāda bija mana definīcija agrāk!
Zini, ko es patiešām vēlos- justies laimīga un piepildīta! Viss grozās ap naudu, bet man pēdējā laikā rodas arvien lielāka pārliecība, ka ir labi, ja ir nauda, bet nav labi, ja tā ir pāri galvai!
Man diezgan biezhi jautā, kāds ir mans mērķis, jo īpaši N, kad grib, lai lieku viņu mierā, bet es spēju tik atbildēt- lai mūža beigās es varētu teikt, ka man bija laimīga dzīve un nejau nauda man to sniegs, bet cilvēki, kas apkārt! Citiem mērķis ir nauda, kruts darbs, bet man laime, un mācos es, lai nebūtu par apkopēju jāstrādā, bet varētu nopelnīt pietiekami labai, vidusmēra dzīvei!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2005-09-23 22:16 (saite)
Es vienmēr saku - sūds ar visu naudu!! ja tikai tu dari to, kas tev patīk.
Darbs ir kruts tāpēc, ka tu to mīli. DARBU - procesu, radīšanu, nevis algasdienu un pakaļā līšanu.
Bet sēdēt neviens negrib - ne pie galda, ne kastē, ne uz lampas - ja runa ir par mērķi parasti runā par rezultātu, nevis ērtībām, piemēram - gribu panākt, lai LV IKP = 2*pašreizējais, bet ias ir slikts piemērs.. Ideja, kas aizrauj - ... kad to atrod tā liek tev darīt visu iespējamo

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-09-24 18:02 (saite)
Man tādas idejas nav!
Viņam laikam ir, precīzāk, ir, bet viņš man nestāsta, kāda konkrēti!
Tādēļ jau mums/ man ir tās problēmas... kas nemaz nav problēmas, tik' iegribas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2005-09-25 10:19 (saite)
man arī šķiet, ka tās jums tādas īstas problēmas nemaz nev :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?