gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
Re: vēzīšu izvalbīto acu psiholoģija...
Vispār jau tikai 3 dienu veca ;)

Nav jau tā, ka neko nedaru un tikai pārmetu viņam, ka viņš dara! Nebūt ne! Nav jau teikts, ka vispār nemācos un saprotu, ka viņam arī vajag mācīties, bet tajā pašā laikā nedomāju, ka visa dzīve ir viena vienīga mācīšanās! Neuzskatu, ka viņa laiks ir sadalīts vienlīdzīgi, jo esam patiešām kopā 1x nedēļā, kuras laikā viņš tik un tā domā par mācībām un to, cik slikti, ka tagad viņš nemācās, bet ir kopā ar mani- to viņš ir teicis pats, ka jūtas vainīgs, ka nemācās!
Kāpēc man ir jārīkojas, lai mūsu laiks viņam ir neaizmrstams? Ja arī tas tāds būs, tad viņš tik un tā varēs bez tā iztikt, jo viņš nevar bez mācīšanās... Viņš apgalvo, ka ir slinks, bet tos slinkuma brīžus viņš nevis izmanto un nobumbulē ar mani, bet gan nosēž pie galda, truli skatoties grāmatā...

Starp citu! Viņam, kā jau vēzītim ar izvalbītajām acī, Tava psiholoģija patīk, bet tas nedod man nekādu labumu! Pilnīgi nekādu, jo viņš turpinās sadalīt savu laiku tieši tā kā līdz šim un es varēšu turpināt tupēt un kalt plānus, kā lai neaiziet pa burbuli un viņš mani nepamet par manu lielo kašķīgumu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?