|
|
Wed, Aug. 19th, 2009, 12:25 pm

imho, tiramisū cepumu apakšējo kārtu mērcēt kafijā tomēr nav prāta darbs. Apslacīt un pietiks. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:28 pm
kangaroo
Moš vispār nemērcē? No augstākiem slāņiem tāpat satecēs. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:30 pm
sirdna

Sākumā pamēģināšu drusku to pasākumu apslacīt. Nu, kā vecmāmuļa pie kreklu gludināšnas - pilnu muti šķidruma un tad ar troksni to visu uzsprauslāt uz produkta. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:38 pm
kangaroo
Un tad ciemiņiem galdā. Viņi taču nezina kā tie cepumi tika apslacīti ;-)
Varbūt katru vienkārši iemērkt uz pussekundi? Wed, Aug. 19th, 2009, 12:47 pm
sirdna

Es vakar tā mēģināju, vienalga, aplam slapji sanāk. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:50 pm
kangaroo
Kaut kādi nepareizi pirkstiņi. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:51 pm
sirdna

Labticīgi pieņemu, ka tie pirksti arī ir visādas zortes, citi labāk savelk šķidrumu, citi ne. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:57 pm
kangaroo
Un ir diezgan ticami tas, ka atkarīgs arī no cenas. Visādi lētie poļu- leišu varianti varētu būt mazak piemēroti kā vācu, franču, itāļu. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:54 pm
kinskis

kafiju ielej tādā lēzenā šķīvī, ne vairāk kā 2 mm kārtā. tad tā fiksi cepumus tajā apviļā. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:55 pm
kangaroo
IMHO vislabāk būtu kafiju saliet pšik-pšik tipa aparātā. Nu ķipa kā logu mazgāšanai paredzētajam šķidrumam ir tādi izsmidzinātāji. Ideāli! Wed, Aug. 19th, 2009, 01:07 pm
sirdna

Velns, to variantu ir tik daudz, kamēr visus izmēģinās, gadi paies. Wed, Aug. 19th, 2009, 01:10 pm
kangaroo
Mākslas darbi rodas mokās! Wed, Aug. 19th, 2009, 01:05 pm
sirdna

Arī variants. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:33 pm
ealze

Tu tagad esi tiramisū guru? Wed, Aug. 19th, 2009, 12:48 pm
sirdna

Būšu. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:40 pm
antuanete

Protams, ka nav jāmērcē! Ja ir kāda virtuves otiņa, tad ar to ir visērtāk samitrināt, ja nav - kaut ar pirkstu. Man pat uz ļoti īsu mirkli iemērcot, sanāca bišku par slapju. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:49 pm
sirdna

Aha, otiņa, tas ir labi, mums viena tāda akurāt mētājas'. Wed, Aug. 19th, 2009, 01:06 pm
divi_g

... kopš grīdas krāsošanas neizmantota? ;)) Wed, Aug. 19th, 2009, 01:08 pm
sirdna

Innemaz ar ne, speciāla kulināra pindzele. Tiesa, laikam pamatā domāta pannu iezieķēšanai ar eļļu vai ko tamlīdzīgu. Nekas, drusku taukuma tiramisū nenāks par skādi. Wed, Aug. 19th, 2009, 01:20 pm
divi_g

Vispār imho tiramisū sanāks daudz garšīgāks, ja mērcēsi nevis kafijā, bet rumā vai brendijā ;)) Ja nu nekādi bez kafijas nevar, tad derēs arī Moka ;) Wed, Aug. 19th, 2009, 01:23 pm
sirdna

Rumu var(vajag) pieliet klāt pie tā pasākuma, bet tīrs rums būs bišķi par stipru. Wed, Aug. 19th, 2009, 02:16 pm
dunduks
paaraak daudz alkohola padara tiramisuu gan paaraak slapju, gan negarshiigu :-) Wed, Aug. 19th, 2009, 03:31 pm
kangaroo
Tā ir vidusstadija. Ir viens brīdis, kad alkohola ir pietiekami, lai būtu pofig par tiramisū ;-) |