sirdnA
Recent Entries
Archive
Friends
User Info
ask.fm - uzdod jautājumu un laimē ziloni!
Wed, Aug. 19th, 2009, 12:25 pm
imho, tiramisū cepumu apakšējo kārtu mērcēt kafijā tomēr nav prāta darbs. Apslacīt un pietiks.
Link
Leave a comment
|
24 comments
Wed, Aug. 19th, 2009, 12:40 pm
antuanete
Protams, ka nav jāmērcē! Ja ir kāda virtuves otiņa, tad ar to ir visērtāk samitrināt, ja nav - kaut ar pirkstu. Man pat uz ļoti īsu mirkli iemērcot, sanāca bišku par slapju.
Link
Thread
-
Reply
Wed, Aug. 19th, 2009, 12:49 pm
sirdna
Aha, otiņa, tas ir labi, mums viena tāda akurāt mētājas'.
Link
Parent
-
Thread
-
Reply
Wed, Aug. 19th, 2009, 01:06 pm
divi_g
... kopš grīdas krāsošanas neizmantota? ;))
Link
Parent
-
Thread
-
Reply
Wed, Aug. 19th, 2009, 01:08 pm
sirdna
Innemaz ar ne, speciāla kulināra pindzele. Tiesa, laikam pamatā domāta pannu iezieķēšanai ar eļļu vai ko tamlīdzīgu.
Nekas, drusku taukuma tiramisū nenāks par skādi.
Link
Parent
-
Reply
Leave a comment
Next Entry
Add As Memory
Tell a Friend
Previous Entry