|
Wed, Aug. 19th, 2009, 12:25 pm
imho, tiramisū cepumu apakšējo kārtu mērcēt kafijā tomēr nav prāta darbs. Apslacīt un pietiks. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:30 pm sirdna
Sākumā pamēģināšu drusku to pasākumu apslacīt. Nu, kā vecmāmuļa pie kreklu gludināšnas - pilnu muti šķidruma un tad ar troksni to visu uzsprauslāt uz produkta. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:38 pm kangaroo
Un tad ciemiņiem galdā. Viņi taču nezina kā tie cepumi tika apslacīti ;-)
Varbūt katru vienkārši iemērkt uz pussekundi? Wed, Aug. 19th, 2009, 12:47 pm sirdna
Es vakar tā mēģināju, vienalga, aplam slapji sanāk. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:50 pm kangaroo
Kaut kādi nepareizi pirkstiņi. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:51 pm sirdna
Labticīgi pieņemu, ka tie pirksti arī ir visādas zortes, citi labāk savelk šķidrumu, citi ne. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:57 pm kangaroo
Un ir diezgan ticami tas, ka atkarīgs arī no cenas. Visādi lētie poļu- leišu varianti varētu būt mazak piemēroti kā vācu, franču, itāļu. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:54 pm kinskis
kafiju ielej tādā lēzenā šķīvī, ne vairāk kā 2 mm kārtā. tad tā fiksi cepumus tajā apviļā. Wed, Aug. 19th, 2009, 12:55 pm kangaroo
IMHO vislabāk būtu kafiju saliet pšik-pšik tipa aparātā. Nu ķipa kā logu mazgāšanai paredzētajam šķidrumam ir tādi izsmidzinātāji. Ideāli! Wed, Aug. 19th, 2009, 01:07 pm sirdna
Velns, to variantu ir tik daudz, kamēr visus izmēģinās, gadi paies. Wed, Aug. 19th, 2009, 01:10 pm kangaroo
Mākslas darbi rodas mokās! Wed, Aug. 19th, 2009, 01:05 pm sirdna
Arī variants. |